Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 1. Bölüm

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,058
Puanı
1,060
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinin yeni sezonu ile sizlerleyiz. İleriki zamanlarda başlayacak olan 'En Özlenilen Dizi 2016-2020' etkinliği için bir nevi ön hazırlık olarak düşünebiliriz. Tüm tanıtacağımız diziler o etkinlikte yarışacak. Unutulan diziler varsa En özlenilen Dizi Genel yorum konusunda geri kalan dizileri seçeceğiz ve bunu zamanla birlikte kararlaştırırız.

İşte karşınızda iz bırakmış özlenilen diziler:

46 Yok Olan (2016)
Star TV 'de yayımlanan psikolojik gerilim ve suç türündeki dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstlendi. Dizi 13. bölüm sürdü.

Anne (2016)
Star Tv'de yayımlanan dizinin başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız üstlendi. Dizi 33 bölüm sürdü.

Aşk Laftan Anlamaz (2016)
Show TV'de yayımlanan dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Hande Erçel yer aldı. Dizi 31 bölüm sürdü.

Aşk ve Mavi (2016)
atv'de yayımlanan dizi 78 bölüm sürdü. Dizinin başrollerini Emrah (1-74), Burcu Kıratlı, Keremcem (75-78), Cüneyt Mete, Kenan Bal, Ayşegül Ünsal ve Işıl Yücesoy'un (1-63) paylaştı.

Aşk Yeniden (2015-2016)
FOX'ta yayımlanan dizinin başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy paylaştı. Dizi 59 bölüm sürdü.

Avlu (2018)
Star Tv'de yayımlanan dizi 44 bölüm sürdü. Avlu'nun başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer aldı. Dizi önümüzdeki haftalarda Show Tv'de yeni oyuncular ile tekrar yayımlanacak.

Babil (2020)
Star Tv'de ekranlara gelen dizinin kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak yer aldi. Dizi 20 bölüm sürdü.

Bir Aile Hikayesi (2019)
2019 tarihinde FOX 'ta yayımlanmaya başlayan, dizinin başrollerini Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan ve İrem Sak paylaştı. Dizi 18 bölüm sürdü.

Bizim Hikaye (2017)
2017 tarihinde FOX'ta yayımlanmaya başladı. Toplam 2 sezondan oluşan dizi, 23 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan 70. bölümü ile final yaparak sona erdi. Dizinin kadrosunda Hazal Kaya ve Burak Deniz ve Reha Özcan yer aldi. Dizi 70 bölüm sürdü.

Bodrum Masalı (2016)
Kanal D'de yayımlanmaya başlayan dizinin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam ve Murat Aygen'in paylaştı. Dizi 42 bölüm sürdü.

Konu harika. NOW'IMIN tüm eski dizileri çok özlendi. ❤️

• Harika
Reactions: Dosi
Eline ve emeğine sağlık @Dosi 'cim :)

46 : Yok Olan yazık olan bie projeydi Pana (Nunova) Film'in KV'den sonra ilgi ve seyirci çektiği nadir eserlerden biridir.

• Harika
46 Yok Olan, Babil ve Bodrum Masalı’nın tüm bölümlerini izledim.

Bir Aile Hikayesi ve Aşk Yeniden’e de başlarda bakıp sonradan sıkılmıştım :A

46 ve Aşk ve Yeniden’in jenerik müzikleri güzel. Babil’in gerilimli müziği de hoşuma gidiyor. Toygar Işıklı imzalı zaten. Bodrum Masalı jeneriği de fena değil.

Alfabetik sıraya göre gitmişsin. Emeklerine sağlık :Z @Dosi

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
46 Yok Olan, Babil ve Bodrum Masalı’nın tüm bölümlerini izledim.

Bir Aile Hikayesi ve Aşk Yeniden’e de başlarda bakıp sonradan sıkılmıştım :A

46 ve Aşk ve Yeniden’in jenerik müzikleri güzel. Babil’in gerilimli müziği de hoşuma gidiyor. Toygar Işıklı imzalı zaten. Bodrum Masalı jeneriği de fena değil.

Alfabetik sıraya göre gitmişsin. Emeklerine sağlık :Z @Dosi
Listeye göre gittim aynen. Sırayla gidşşnce bir nevi kolaylaşsın istedim. Kura durumu olmadığı için böylesi iyi.
Şey farkettim, bizim bilgisayar Türkçe klavye olmadığı için Ç ile başlayan dizileri C’nin önüne atıp Ö dizisini sona atmış :A bizde Ö en arkalarda :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Listeye göre gittim aynen. Sırayla gidşşnce bir nevi kolaylaşsın istedim. Kura durumu olmadığı için böylesi iyi.
Şey farkettim, bizim bilgisayar Türkçe klavye olmadığı için Ç ile başlayan dizileri C’nin önüne atıp Ö dizisini sona atmış :A bizde Ö en arkalarda :A
Alfabe sayesinde işin kolaylaşmıştır aynen :A Nasılsa kura durumu yok :A

Klavyenin azizliğine uğramaya devam ediyorsun demek :A

• Güldürdün
Alfabe sayesinde işin kolaylaşmıştır aynen :A Nasılsa kura durumu yok :A

Klavyenin azizliğine uğramaya devam ediyorsun demek :A
Yapacak bir şey yok. Bugün konuyu yinede bilgisayar ile yaptım. Bir iki yerde ı yerine i oldu ama uğraşmadım çünkü zaten konuyu hazır etmek 1 küsür saatimi aldı :A
Yarın kendime ait 1 buçuk saatim olacak. Ona da artık ne kadarını ayarlayabilirsem. Öyle öyle tamamlarım elbet :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yapacak bir şey yok. Bugün konuyu yinede bilgisayar ile yaptım. Bir iki yerde ı yerine i oldu ama uğraşmadım çünkü zaten konuyu hazır etmek 1 küsür saatimi aldı :A
Yarın kendime ait 1 buçuk saatim olacak. Ona da artık ne kadarını ayarlayabilirsem. Öyle öyle tamamlarım elbet :A
Atom Karınca 🐜 Mosi :A @Bully sanada bir güzel sıfat bulacağım gönül koyma.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Boşver, çok uğraşma :A

Konular haftada 1 gelmeyecek miydi, yarın da mı konu geliyor yoksa :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Boşver, çok uğraşma :A

Konular haftada 1 gelmeyecek miydi, yarın da mı konu geliyor yoksa :A
Yok hazırlatıp kenara çekileceğim. Dm’den kendime atıyorum. Telefondan yapmamak için kendim için önlem almam gerekiyor :A
Haftada 2 olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Kasım bitmeden bitsin. Sonrasında belki aklımda olan etkinliği araya sıkıştırıp sonra en Özlenilen diziyi Ocak ayına atabilirim.

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yok hazırlatıp kenara çekileceğim. Dm’den kendime atıyorum. Telefondan yapmamak için kendim için önlem almam gerekiyor :A
Haftada 2 olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Kasım bitmeden bitsin. Sonrasında belki aklımda olan etkinliği araya sıkıştırıp sonra en Özlenilen diziyi Ocak ayına atabilirim.
Dm’den nereye atıyorsun? :A (b)

Bu kadar iyi bilmek zorunda mıyım? :A
Bir seni , bir de askerdekini.Kör olasıca hapse mi düştü seste vermiyor.
Hava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu :A
------

Bu arada bilgileri yazarken Bir Zamanlar Çukurova’nın kriter dışı olduğunu gördüm. @serhatt sen önermiştim. Dizi 2022’de final yapmış. Bir sonraki sezona artık :A

@Bully , bakalım daha böyle ayıklanacak diziler var mı.

Hava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu :A
Ne zaman dedi, bunu haberim yok vay arkadaş beni ketenpereye getirmiş. :A

İPad’den telefona mı atıyorsun ? :A Hangi kendine ?

• Güldürdün