Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

6. Bölüm benim için kopma noktası oldu. Sonra kendimi bir anda 8. Bölümde buldum. Çok hızlı geçti aranan aksiyon daha fazla ondan sonra. @Gizmen @The_Erinch :)
Henry ile yennifer arasındaki cinsellik çok açıkça ve cesurca verilirdi Liam ile yennifer arasındaki çok üstü kapalı olmuş. @The_Erinch

Eeeee gene 88 tane soru işareti ile bitti..

Şimdi 6 sene sonra final sezonu gelir.

Abiii nolurr, Supermanı geri getirsinler yada en azından bunun bir büyük abisi oynasın yahu...

Kapanışta ki turşu sahnesi iyiydi.

Galiba Fareler ile ilgili film eklenmiş onu izlemedim.

@RüzgarGülü @Gizmen @Mr.At

Eeeee gene 88 tane soru işareti ile bitti..

Şimdi 6 sene sonra final sezonu gelir.

Abiii nolurr, Supermanı geri getirsinler yada en azından bunun bir büyük abisi oynasın yahu...

Kapanışta ki turşu sahnesi iyiydi.

Galiba Fareler ile ilgili film eklenmiş onu izlemedim.

@RüzgarGülü @Gizmen @Mr.At
Evet fareler diyor ama fareler umrumda değil ki. Diğer kısa dizileri izlemiştim ama fareleri izlemem :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
@RüzgarGülü 4.sezon ilk bölümünü bu gün izledim. Sezon güzel başladı bence, temposu düşük olsa da giriş niteliğindeydi. Ama ben yeni Gerald'a alışamadım henüz ya :( fragmanlarda benzetmiştim ancak heralde daha genç oyuncu koymuşlar. İlki daha karizmaydı :D bu toy geldi bana.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
@RüzgarGülü 4.sezon ilk bölümünü bu gün izledim. Sezon güzel başladı bence, temposu düşük olsa da giriş niteliğindeydi. Ama ben yeni Gerald'a alışamadım henüz ya :( fragmanlarda benzetmiştim ancak heralde daha genç oyuncu koymuşlar. İlki daha karizmaydı :D bu toy geldi bana.
Ben sezonu bitirdim yine alışamadım. Yapacak birşey yok malesef :D

Bazen insan o yaşanmışlık duygusunu yaşamak için eski yani yaşlı Geralt olsa keşke diyor :D

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Ben sezonu bitirdim yine alışamadım. Yapacak birşey yok malesef :D

Bazen insan o yaşanmışlık duygusunu yaşamak için eski yani yaşlı Geralt olsa keşke diyor :D
Evet büyük ihtimalle ben de öyle diye diye bitireceğim sezonu :D yeni Geralt o ruhu taşımıyor. Kolejden avcılığa düşmüş gibi :D

• Güldürdün
Evet bende alışamadım. Giden geleni aratıyor :)

Yine çok birşey yok gibi ama izlettiriyor işte çekici yanı var. Oyunu da sevdiğim için belki de bana iyi geliyor :D
Diziyi bu gün bitirebildim. Bence dizinin en kötü sezonuydu :D çok yavaş ilerledi. Bazı sahneleri çekmeyi üşenip animasyonla geçiştirmeleri de cabası. Ben de oyununu seviyorum ama bu sezon biraz daha uzun sürseydi oyundan da soğutur insanı :D
sadece bir bölüm boyunca kamp ateşi etrafında oturup şarkı söyleyip dans etmeleri de cabası :D
sanki seri ile bağı olmayan birisi yazmış gibi hissettirdi. İlk sezondan bu zamana çok ivme kaybetti. Hatta sorun bende mi diye ımdb ye baktım. Diğer sezonlar 6-7 alırken 10 üstünden bu sezon ortalaması 4. :/

• İlginç
Diziyi bu gün bitirebildim. Bence dizinin en kötü sezonuydu :D çok yavaş ilerledi. Bazı sahneleri çekmeyi üşenip animasyonla geçiştirmeleri de cabası. Ben de oyununu seviyorum ama bu sezon biraz daha uzun sürseydi oyundan da soğutur insanı :D
sadece bir bölüm boyunca kamp ateşi etrafında oturup şarkı söyleyip dans etmeleri de cabası :D
sanki seri ile bağı olmayan birisi yazmış gibi hissettirdi. İlk sezondan bu zamana çok ivme kaybetti. Hatta sorun bende mi diye ımdb ye baktım. Diğer sezonlar 6-7 alırken 10 üstünden bu sezon ortalaması 4. :/
Ben 6. Bölümü çok sevmiştim orda aksiyon koptu. Dizi zaten her sezon daha kötüye gidiyor bu sezon diğerinden iyi geldi bana tabi kişisel sonuçta :)

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Ben 6. Bölümü çok sevmiştim orda aksiyon koptu. Dizi zaten her sezon daha kötüye gidiyor bu sezon diğerinden iyi geldi bana tabi kişisel sonuçta :)
6 en aksiyonlu bölümdü dediğin gibi. Ben şundan eminim. 5.sezon daha iyi olacaktır daha kötüsünü yaparlarsa tebrik edeceğim :D

• Güldürdün