Suskunlar büyük sürpriz yaptı, helal olsunBen daha ilkin favorim Suskunlar ama favoriler başka demişim. Çok umutlu değilmişim ama kazandı
Dahil derken yani konuları açmak istersen demek istedim
İlk etkinlik 1 oy ile belirlenmişti…
Bu arada aklımda bir etkinlik daha var. Onada elbet sıra gelecek![]()
(belki ilk onu başlatırım)
Yazabilmek için hangi dizi ne zaman bitmiş ona bakarak yazdım. 😅😂 Al sana uzun açıklama. 😁Neye bakarak? Az açıklamalı yaz@Bully
Zorlanma yorulma olmasa yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmamSuskunlar büyük sürpriz yaptı, helal olsunHayat Bilgisi tarafındaydık, 1 oyla yendi Avrupa Yakası’nı
Zorlanırsan ve yorulursan açarım konu, bakarız duruma
Vay bir etkinlik daha demekHeyecanla bekliyoruz onu da
![]()
Seni yorduk kusura bakma, hem açıklama yüzünden hem de araştırırken yordukYazabilmek için hangi dizi ne zaman bitmiş ona bakarak yazdım. 😅😂 Al sana uzun açıklama. 😁
Hem bana hem Bully'e taş atıldı. 😂😅Zorlanma yorulma olmasa yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmam
O etkinlik popüler bir etkinlik
------
Seni yorduk kusura bakma, hem açıklama yüzünden hem de araştırırken yorduk
Hedef 12’den vuruldu gibi. İsabet etmesine sevindimHem bana hem Bully'e taş atıldı. 😂😅
Bully ile yürüteceğiz diye bir şey yazmadın, bana önden bir şey demedin?Zorlanma yorulma olmasan yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmam
O etkinlik popüler bir etkinlik![]()
Bana isabet etti. 😂 Ama Bully ısrarlı şekilde söylenmeye devam ediyor 😅Hedef 12’den vuruldu gibi. İsabet etmesine sevindim![]()
Bu o bildiğimiz birinciyi seçtiğimiz bir etkinlik değil amaBully ile yürüteceğiz diye bir şey yazmadın, bana önden bir şey demedin?Ben bu etkinlikler senin diye düşündüm o yüzden
Ben konu açacaksam önden konuşmamız gerekirdi sanki
Sen de plansız gidiyorum dedin gerçi az önce
Yardıma ihtiyacın olursa burdayım tabii ki biliyorsun![]()
sana isabet etmesi yeterli. Bully’de ıskalanma olmuş gibiBana isabet etti. 😂 Ama Bully ısrarlı şekilde söylenmeye devam ediyor 😅
Doğru, bu öyle bir etkinlik değilBu o bildiğimiz birinciyi seçtiğimiz bir etkinlik değil ama
Bu patenti bende olan bir etkinlik evet ama daha önce alanlarda olmuştu. Çok sevdiği dizi hakkında muhakkak açmak istediğini belirten arkadaşlarımız olmuştu
Ama neyse ben yaparım konu kapandı
sana isabet etmesi yeterli. Bully’de ıskalanma olmuş gibi![]()
Bana da laf geldi.Hedef 12’den vuruldu gibi. İsabet etmesine sevindim![]()
Biliyorum oto sanayi de çalışmıştın sanki.Bully ile yürüteceğiz diye bir şey yazmadın, bana önden bir şey demedin?Ben bu etkinlikler senin diye düşündüm o yüzden
Ben konu açacaksam önden konuşmamız gerekirdi sanki
Sen de plansız gidiyorum dedin gerçi az önce
Yardıma ihtiyacın olursa burdayım tabii ki biliyorsun![]()
Seninki isim benzerliği sadeceBana da laf geldi.
Biliyorum oto sanayi de çalışmıştın sanki.![]()
Olabilir, ben üstüme aldımSeninki isim benzerliği sadece![]()
O zaman Kurtlar Vadisi Pusu'yu koyabiliriz son bölümü 2016 yazıydıEn Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor
------
Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir![]()
Kanıt ateş üstünde o da nerede polisiyeler hata yapıp 8 bölümde bitti diye izliyordum bir platonun kiralanması 500 Bin tl okuma fiyatı ise senaryonun 19 Dolar başka sitede yapımcı ödüyor okumak için @DosiEn Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor
------
Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir![]()
Helal nerden geldi aklına.Kanıt ateş üstünde o da nerede polisiyeler hata yapıp 8 bölümde bitti diye izliyordum bir platonun kiralanması 500 Bin tl okuma fiyatı ise senaryonun 19 Dolar başka sitede yapımcı ödüyor okumak için @Dosi
8 bölüm sürmüş, 2016 yazıymışHelal nerden geldi aklına.
Bu dizi başlarken Türkiye’de tatildeydim. Tweet atmıştım ve yönetmeni Abdullah Oğuz etkileşimde bulunmuştu benle@Bully