Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,054
Puanı
1,060

Geçtiğimiz senelerde
geçmişe yolculuk yapıp kimimizin gençliğinde, kimimizin çocukluğunda, kimimizin ise daha doğmadan yayınlanmış olan türk dizilerinin jenerikleriklerini paylaşıp diziler hakkında ufak bilgilendirmelerle geçmişe yolculuk yapmıştık.

Daha önce yürüttüğüm 'En Özlenilen Dizi 1990-2009' ve 'En Özlenilen Dizi 2010-2015' etkinliğimiz için bir ön tanıtım, hazırlık olarak yürütmüştüm bu etkinliği.

Şimdi sıra yeni sezonda ve ileriki zamanlarda yürüteceğimiz 'En Özlenilen Dizi 2016-2020' için bir nevi ön hazırlık olarak düşünebiliriz. Özellikle o yıllarda yayınlanan diziler hakkında ufak bilgilerle jenerikleri paylaşıp beğeninize sunacağım.

2016-2020 senelerinde özlenilen dizilerin önerilerinde bulunabilirsiniz.

Önerilen diziler:​
46 Yok Olan
Anne
Aşk Laftan Anlamaz
Aşk ve Mavi
Aşk Yeniden
Avlu
Babil
Bir Aile Hikayesi
Bizim Hikaye
Bodrum Masalı
Cesur ve Güzel
Çarpışma
Çatı Katı Aşk
Diriliş Ertuğrul
EDHO
Erkenci Kuş
Fazilet Hanım ve Kızları
Ferhat İle Şirin
Güllerin Savaşı
Gülperi
Güneşin Kızları
Halka
Hayat Şarkısı
İçerde
İki Yalancı
İstanbullu Gelin
Jet Sosyete
Kadın
Kalbim Yangın Yeri
Kalk Gidelim
Kanıt: Ateş Üstünde
Karagül
Kara Sevda
Kiralık Aşk
Kırgın Çiçekler
Kurtlar Vadisi Pusu
Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Kuzgun
Mucize Doktor
Muhteşem Yüzyıl: Kösem
O Hayat Benim
Öğretmen
Paramparça
Poyraz Karayel
Ramo
Sefirin Kızı
Sen Anlat Karadeniz
Söz
Ufak Tefek Cinayetler
Vatanım Sensin

Son düzenleme:
Ben bu konunun ilk 2 bölümünü nereden bulabilirim? (Başlangıç konusu) 😅

• Beğendim
Reactions: Dosi
tozlu raflardan indirdim etkinligi. Nerdeyse 2 sene olmustur niyetlenip ama bir türlü el atamiyordum. Henüz kac bölüm veya her bölüm kac jenerik paylasirim kararlastirmadim.
Ben bu konunun ilk 2 bölümünü nereden bulabilirim? (Başlangıç konusu) 😅
etiket var konuda. Oraya tiklayabilirsin :A genel yorum konulari ve bölümler var. En özlenilen dizi ise apayri bir durum. bunlar ikisi farkli aslinda. sadece orda oylayacagimiz dizileri buradaki adaylardan olusturuyorum.

• Harika
Reactions: TenTen
Anne
Ufak Tefek Cinayetler
Yasak Elma
Bizim Hikaye
Bir Zamanlar Çukurova
Mucize Doktor
Cesur ve Güzel

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hepsini izlemiyorum ki. Çoğu çöp. 🥺
Sen etkinliği yanlış anlamışsın :A
Biz dizilerin jeneriklerini paylaşacağız. Hoşuna gidenleri oylarsın (tek seferlik anketler)
Dizi olarak özlediğin dizileri oylarsın ama o çok ilerde :A dizlerde o senelerde final yapmış olanları baz alacağız

• Beğendim
Reactions: TenTen
Anne
Ufak Tefek Cinayetler
Yasak Elma
Bizim Hikaye
Bir Zamanlar Çukurova
Mucize Doktor
Cesur ve Güzel
Yasak Elma jeneriklerde ayarlarız ama etkinlikte olmaz çünkü finali 2020 sonrası. 4. Sezonda yarışır o da ama dediğim gibi jeneriklerde paylaşım yaparız :Z Elbet daha vardır böyle diziler. Jenerik bilgilerinde farkederim.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Yasak Elma jeneriklerde ayarlarız ama etkinlikte olmaz çünkü finali 2020 sonrası. 4. Sezonda yarışır o da ama dediğim gibi jeneriklerde paylaşım yaparız :Z Elbet daha vardır böyle diziler. Jenerik bilgilerinde farkederim.
O zaman Çukur ve EDHO da Özlenilen’de yarışamayacak. İkisinin de finali 2021 :A

Aaa bitiş tarihi de mi baz alınıyor onu unutmuşum. :A
En Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor :A
------

O zaman Çukur ve EDHO da Özlenilen’de yarışamayacak. İkisinin de finali 2021 :A
Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir :A

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: serhatt and Bully
En Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor :A
------

Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir :A
Doğru, bakmak gerekir :A Ben geçen sezon Özlenilen’de yarışan dizilere bakmıştım :A

Özlenilen’in ilk sezonunda forumdaydım ama ikinci sezonunda forumda değildim :A

• Güldürdün
Doğru, bakmak gerekir :A Ben geçen sezon Özlenilen’de yarışan dizilere bakmıştım :A

Özlenilen’in ilk sezonunda forumdaydım ama ikinci sezonunda forumda değildim :A
İkiside çok rekabetli geçmişti.
Jeneriklerde istediğin zaman dahil olabilirsin :A aceleye gerek yok, yavaş ilerleriz.
Etkinlik ise belki aralık veya Ocak olabilir. Durum ve şartlara bağlı. Jenerikleride haftada 1 yaparım gibi. Hiç bir şeyi planlamadan fırlattım konuyu :A gerçi bu programın plana ihtiyacı yok

• Güldürdün
Reactions: Bully
İkiside çok rekabetli geçmişti.
Jeneriklerde istediğin zaman dahil olabilirsin :A aceleye gerek yok, yavaş ilerleriz.
Etkinlik ise belki aralık veya Ocak olabilir. Durum ve şartlara bağlı. Jenerikleride haftada 1 yaparım gibi. Hiç bir şeyi planlamadan fırlattım konuyu :A gerçi bu programın plana ihtiyacı yok
Ezel mi Aşk-ı Memnu mu derken Suskunlar kazanmış :A

Dahil olabilirsin derken? :A

Sen zaten tecrübelisin geçmişte de defalarca açtığın konular, plana ihtiyacın yok :A

• Güldürdün
Ezel mi Aşk-ı Memnu mu derken Suskunlar kazanmış :A

Dahil olabilirsin derken? :A

Sen zaten tecrübelisin geçmişte de defalarca açtığın konular, plana ihtiyacın yok :A
Ben daha ilkin favorim Suskunlar ama favoriler başka demişim. Çok umutlu değilmişim ama kazandı :A
Dahil derken yani konuları açmak istersen demek istedim :A

İlk etkinlik 1 oy ile belirlenmişti…

Bu arada aklımda bir etkinlik daha var. Onada elbet sıra gelecek :A :A (belki ilk onu başlatırım)

• Güldürdün
Reactions: Bully