Ünlü İsimlere Şafak Operasyonu! 19 Kişi Gözaltında!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,164
Puanı
1,060
xx.png

Türkiye yeni güne şok bir haberle uyandı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımına özendirmek” suçuna ilişkin sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonda Dilan-Engin Polat, İrem Derici, Hadise, Ziynet Sali, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Ceren Moray, Birce Akalay, Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Berrak Tüzünataç, Metin Akdülger, Meriç Aral, Duygu Özaslan, Derin-Deren Talu ve Feyza Altun'dan oluşan 19 kişi gözaltına alındı.

Ünlü isimlerin ifadeleri alındıktan sonra kan testine götürülmeleri ve işlemler tamamlanınca serbest bırakılmaları bekleniyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
Fotoda Simge Sağın var. Konuda ismi geçmiyor ama haberlerde onunda ismi geçiyor.

• Beğendim
Reactions: TenTen
İnsanların dikkatini başka yöne çekip odak değiştirmek adına yapılan bir hamle olarak görüyorum. 2013'te de benzer operasyon olmuştu ve bilin bakalım hangi dönemdi ufak bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. :) Konu özendirmekse gençlerin çok dinlediği, şarkılarında alenen methiyeler düzen rapçiler yerine özel hayatlarında kullanmaktan öteye geçmeyen (ki o da şüpheli zira aralarında yeni doğum yapmış anne bile var) gözaltına alınmasının mantıklı tarafı yok.

Orhan Beyi de almışlar gözaltına. :A

Çoğu kullanıcıyım ben sadece deyip kurtulur. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.