Doğduğumdan beri objektifim.Yetmeeez 😂
Teesüf ederim olmadı amaAlt tarafı hayatında ilk defa objektif oldun 😂
Doğduğumdan beri objektifim.Yetmeeez 😂
Teesüf ederim olmadı amaAlt tarafı hayatında ilk defa objektif oldun 😂
Ben pek inanmadım buna 😂Doğduğumdan beri objektifim.![]()
Özellikle ecünnü konusunda bariz bir anlaşmazlık söz konusu hocam 😂Kendi tercihin.![]()
Her ecünnüye ayılıp bayıldığınız için olabilir mi?Özellikle ecünnü konusunda bariz bir anlaşmazlık söz konusu hocam 😂
Aslında herkesin 1-97 dediği zaten Kurtlar Vadisi'nin kendisi diğer devam serisinin ismi farklı ama millet anlasın diye böyle deniyor. Böyle olunca da bazıları da pusuyu direkt İlk baştaki dizinin de adı sanıyor.Birçokları 1-97'nin tarihin en iyisi olduğunu söylerO bölümler adeta bir başyapıt..
Emeğine sağlık kardeşim @Alemdar
Olabilir canım yasak mı ? 😂😂Her ecünnüye ayılıp bayıldığınız için olabilir mi?![]()
Saçma.
Başı sonu yok hepsi bir.Mesela baş ecünnü düşmanın kim senin ?
Mesela şimdi Kurtlar Vadisi'ni izleseydin sen kesin Necati Şaşmaz'a 2004-2005'de yürürdün o ayrı mesele de 😂 Özgü Namal'ı ecünnü sayar mıydın ?Başı sonu yok hepsi bir.
Polat tipim değil, evet sayardım.Mesela şimdi Kurtlar Vadisi'ni izleseydin sen kesin Necati Şaşmaz'a 2004-2005'de yürürdün o ayrı mesele de 😂 Özgü Namal'ı ecünnü sayar mıydın ?
O dönem tipin olurdu ama vay be Özgü'ye bile mi püü rezilPolat tipim değil, evet sayardım.![]()
Olmazdı hiçbir zaman.O dönem tipin olurdu ama vay be Özgü'ye bile mi püü rezil
Polat Alemdar baya karizmatikti yalnız.Olmazdı hiçbir zaman.
Git gözlerine baktır bi.Polat Alemdar baya karizmatikti yalnız.