Spor Barış Alper Yılmaz

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,818
Puanı
1,060
Galatasaray’ın birçok mevkide oynayabilen joker oyuncusu. Takımın son dönemdeki başarısında büyük pay sahibidir. Ligin açılış karşılaşmasında 2 gol 1 asistlik performans sergileyerek formunu devam ettirmektedir.

Çok yakışıklı buluyor tüm kızlar ve başarılı futbolcu.

Kötü oyuncu değil ama asla abartılıdığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Her transfer dönemi ne hikmetse 30 40 milyona teklifler geliyor ama Galatasaray satmadığı söyleniyor. Fiziği ve hızı iyi ama yeteneği sınırlı bir oyuncu.

@serhatt ın uğruna seni yolacağı futbolcu :A
GxvTaFCXcAArqO6

Hata ettim de, özrünü dile. Menajerini şutla, affedelim

Şampiyonlar Ligi’nde de boy gösterip öyle gitseydi. Bakalım satacak mıyız yoksa tutacak mıyız. Umarım en kısa sürede çözülür bu mesele
Bu adamda teknik yetenek şut kısıtlı sadece fiziki özellikleri iyi bundan daha iyi Avrupadan teklif gelmez üste de yazdım. Arabistandan piyango çıktı diye düşünüyorum.
Tam olarak ne hatası etmiş?

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu adamda teknik yetenek şut kısıtlı sadece fiziki özellikleri iyi bundan daha iyi Avrupadan teklif gelmez üste de yazdım. Arabistandan piyango çıktı diye düşünüyorum.

Osimhen onlara gelmek için yapınca kahraman olmuştu şimdi Barış aynısını yapınca hata mı yapmış oluyor? Geçelim bu işleri GS bu adamı satacak ve satmak zorunda. Kemiksiz 40 aldığı an uçağa bindirirler.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Osimhen onlara gelmek için yapınca kahraman olmuştu şimdi Barış aynısını yapınca hata mı yapmış oluyor? Geçelim bu işleri GS bu adamı satacak ve satmak zorunda. Kemiksiz 40 aldığı an uçağa bindirirler.
İşin benim anlamadığım tarafı bu adam 30 etmez zaten piyango bu ben bunu anlamıyorum. Galatasaray muhabirlerinin çıkardığı 40 50 60lara kendileri de mi inanmaya başladı. Zaten bu adam kadar medyadan pazarlanan adam yok ben de bunu hiçbir zaman anlamadım :A

İşin benim anlamadığım tarafı bu adam 30 etmez zaten piyango bu ben bunu anlamıyorum. Galatasaray muhabirlerinin çıkardığı 40 50 60lara kendileri de mi inanmaya başladı. Zaten bu adam kadar medyadan pazarlanan adam yok ben de bunu hiçbir zaman anlamadım :A
Eski kasa bir kanat oyuncusu. Skor da yapabiliyor. Avrupa takımları 20 küsur zor verirdi ama Araplar yatırım yapmak için veriyor bu parayı. Bence de etmez ama adamların verecek parası var.
Hata etmemiş olsa da özür dilesin ki burdan dönüşü olabilsin :D Benim temennim kalmasından yana
Adam niye özür dilesin onu anlamıyorum. Kulüp bir söz vermiş ve onun tutulmasını istiyor. Kulüp tarihinin en büyük bonservisini getirdi daha ne yapsın? :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Bully and Gerekli24