Bozdağ Film, 'Mert Yazıcıoğlu' İle Devam Ediyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,268
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001261063.jpg

Bozdağ Film, 'Mert Yazıcıoğlu' anlaşmasını duyurdu.

6 sezonluk ekran yolculuğunun ardından 'Kuruluş Osman' dönemini sona erdiren şirket, yeni sezonda Mert Yazıcıoğlu'nun başrolünde yer alacağı Orhan Bey dönemini anlatan dizi ile devam etmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Orhan Bey karakterini 'Kuruluş Osman'da Emre Bey canlandırıyordu.

Mert Yazıcıoğlu sarıkla dolaşma işini sevdi sanırım. :D

Burak Özçivit aslında ayıp etti bu diziye. Madem devam etmek istemiyordun o zaman baştan deseydin düzgün bir final yapsaydılar ve sıfırdan yeni bir diziye devam etseydiler. Şimdi yorgun dizinin üstünden devam etmek zorunda kalıyorlar. Bence yapım şirketi yeni dizi işini düşünmeli ve sıfırdan Orhan Bey dönemi işlenmeli. Bu şekilde gidilirse dizinin ömrü uzun olmayabilir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yakışır.

O değil de Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu Netflix filminde başrol oynayacaklardı, yalan oldu herhalde :D

Bi altı sezon sürmeyeceği kesin de. :A Osman dönemini finalleyip Orhan’a öyle geçselerdi daha izlenir olurdu.

Olabilecek en doğru oyuncuyla anlaşmışlar. Bir isim daha vardı aklımda ama o zaten imkansızdı bir kaç sebepten.
Şahane canlandıracaktır Mert Yazıcıoğlu...

Bu dizinin çoktan bitmesi gerekiyordu. Orhan veya başka işlere ağırlık vermeliydi Bozdağ. İsim kötü değil ama Burak'a kendini kurtardı diyenler Mert'e ne der bilemiyorum şimdi :A

Yeni isim ile devam edeceğini söyledi yapım şirketi.

Yakışır.

O değil de Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu Netflix filminde başrol oynayacaklardı, yalan oldu herhalde :D

Çok iyi olmuş çok yakışır

Bi altı sezon sürmeyeceği kesin de. :A Osman dönemini finalleyip Orhan’a öyle geçselerdi daha izlenir olurdu.

Bu dizinin çoktan bitmesi gerekiyordu. Orhan veya başka işlere ağırlık vermeliydi Bozdağ. İsim kötü değil ama Burak'a kendini kurtardı diyenler Mert'e ne der bilemiyorum şimdi :A
Aaaaa skandal 😱