ben olmasam bildirim gönderenin yok100 tane bildirim gönderirsen üstüme alınırım, senden başka kimseden ses yok.![]()
ben olmasam bildirim gönderenin yok100 tane bildirim gönderirsen üstüme alınırım, senden başka kimseden ses yok.![]()
Harika attım çünkü iyi ki de yok, bu yaz sıcağında çekilmiyor.ben olmasam bildirim gönderenin yok![]()
Senin hayalindeki cennetHarika attım çünkü iyi ki de yok, bu yaz sıcağında çekilmiyor.
Sen de göndermesen keşke.![]()
Senin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Bayatladı bu numaralar senin gibi tıpkı.Senin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Safoz çok niye bayatlasınBayatladı bu numaralar senin gibi tıpkı.![]()
Başı da sen çekiyorsun.Safoz çok niye bayatlasın![]()
Heyatım ben öyle bir kucağa atlasam taşıyabilecek kişi sayısı 3-5Başı da sen çekiyorsun.![]()
Aman patla. .ssHeyatım ben öyle bir kucağa atlasam taşıyabilecek kişi sayısı 3-5![]()
Karta çıktın derken abartmıyordum :aaAman patla. .ss
Yazarlık kursu sayesinde romantik drama yazmayı öğrendim @xemrexxx @Yakamoz-Asi @BullySenin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Sen ultra karta çıktın o halde.
gencim güzelim yani sen de çatlaSen ultra karta çıktın o halde.![]()
Ben neden batıya yöneldiğimde felaket çıkıyor hoşlandığım kızlardan kaynaklı En son Pandemi çıktı bir kere bir kızı otobüsle öğrenci yurduna bıraktım 1 yıl sonra 15 temmuz oldu @xemrexxxgencim güzelim yani sen de çatla![]()
Benden büyüksün yani benden daha kartsın nanik.gencim güzelim yani sen de çatla![]()
senin gibi 14-15 eş eskitmedim o yüzden daha çıtırımBenden büyüksün yani benden daha kartsın nanik.![]()
![]()
![]()