Akıllı oğlan ecünnülere gereken muameleyi yapıyor oh.ayol şu influencer kızın parasını yiyip ayrılmış diye konuşuyorlardıacunun yerinde olsam basarım parayı istediğimi yaptırırım
Ekli dosyayı görüntüle 136121
Akıllı oğlan ecünnülere gereken muameleyi yapıyor oh.ayol şu influencer kızın parasını yiyip ayrılmış diye konuşuyorlardıacunun yerinde olsam basarım parayı istediğimi yaptırırım
Ekli dosyayı görüntüle 136121
kız temiz kalpliymiş o paraları batırmış oğlanAkıllı oğlan ecünnülere gereken muameleyi yapıyor oh.![]()
Aaaa safoz biraz.kız temiz kalpliymiş o paraları batırmış oğlan
bir de borçları ödemek için 2030 a kadar survivora gelir artıkın her yıl
Kandırmak isteyeceğim herkesi kandırırım sen rahat ol.
sen en iyisi bu hilmi oğlandan başla 4 kere katıldı yarışmaya her sene biri kandırıp kullandı sonra attı oğlanıKandırmak isteyeceğim herkesi kandırırım sen rahat ol.![]()
Yanında sen kart durursun ben değil.sen en iyisi bu hilmi oğlandan başla 4 kere katıldı yarışmaya her sene biri kandırıp kullandı sonra attı oğlanı
gerçi 25 yaşında gibi duruyor yani karta kaçarsın onun yanında sen![]()
kilo versem küçük duruyorum ; göbüşümle de sakalsız küçük duruyorum, kudur senin gibi kazulet değilimYanında sen kart durursun ben değil.![]()
![]()
![]()
Ayol herkesler yaşımı duyunca hiç göstermediğimi söylüyor sen kim oluyorsun.kilo versem küçük duruyorum ; göbüşümle de sakalsız küçük duruyorum, kudur senin gibi kazulet değilim
ay neyse umarım bir gün sen de baş başa takılırsın
date uygulamasından bulduklarınla dolu etrafın tabi öyle derlerAyol herkesler yaşımı duyunca hiç göstermediğimi söylüyor sen kim oluyorsun.![]()
Hiçbir uygulama kullanmıyorum tatlım.date uygulamasından bulduklarınla dolu etrafın tabi öyle derler![]()
bu dediğine ancak bu safoz inanırHiçbir uygulama kullanmıyorum tatlım.![]()
Safozlukta senin eline kimseler su dökemez.bu dediğine ancak bu safoz inanır
Bu oğlan kim ayol?
Bu oğlan kim ayol?