Eşref Rüya’da 3 Ayrılık! | Kanal D

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,917
Puanı
1,060
Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı sevilen dizisi 'Eşref Rüya'nın sezon finalinde 3 ayrılık yaşandı.

Yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar'ın oturduğu, senaryosunu Ethem Özışık ile Lokman Maral'ın yazdığı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir'in paylaştığı yapımda Yakup Baba karakterini canlandıran Macit Koper, Nimet karakterini canlandıran Neslihan Arslan ile Cemil karakterini canlandıran Aşkın Şenol, dün akşam yayınlanan bölümde diziye veda ettiler.

Eşref Rüya, yeni bölümleriyle gelecek sezon her çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

macit-koper-kimdir-macit-koper-kac-yasinda-14185417_9014_amp.jpg

6260ffb10f25440e4caf34c5.jpg

askin-senol.jpg

3 iyi isim gitmiş. Sezon finalini beğenmeyenler olmuş, yeni sezona iddialı hazırlanmalılar.

• Beğendim
Reactions: Bully
Sezon finali benim de beklentimi karşılamadı, daha vurucu olmalıydı. İnşallah gelecek sezona iyi hazırlanırlar.
Hep kötüler kazandı yazılmış X'te. Ben zaten ilk bölümü izledim internetten. Sevemedim diziyi, devam etmedim. Yine de iki başrolü çok severim, umarım başarıları devam eder. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Hep kötüler kazandı yazılmış X'te. Ben zaten ilk bölümü izledim internetten. Sevemedim diziyi, devam etmedim. Yine de iki başrolü çok severim, umarım başarıları devam eder. :D
Kötüler kazandı, doğru. İzleyici, kötülerin diziden çıkmasını istiyor ama senaryo matematiği öyle işlemiyor :D

İlk bölüm biraz soğuktu, sonraki bölümler daha güzel. İnşallah başarıları devam eder :D

Kötüler kazandı, doğru. İzleyici, kötülerin diziden çıkmasını istiyor ama senaryo matematiği öyle işlemiyor :D

İlk bölüm biraz soğuktu, sonraki bölümler daha güzel. İnşallah başarıları devam eder :D
Eşref’in adamları bu kadar kolay pusuya düşmemeli. Kadir’in adamından bilgi alıp yemlendi. :A

• Güldürdün
Orası öyle de izleyicinin gözünde ana karakter enayi durumuna düşüyor. Bu kelimeyi kullanabiliyor muyuz ? :A
Karakter gerçek kişi değil, ona ‘enayi’ demen sorun olmaz. Mesajında sıkıntı yok bence :A

İşte senaristler bir bölüm yüceltip diğer bölüm yerin dibine sokuyorlar :D Süreler uzun, mecburen saçmalıklar olacak

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Poyraz Karayel'in daha sert daha mafyatik versiyonu olmuş. Bu dizinin sonu da onun gibi olur. Poyraz Karayel en azından akılda kaldı, bu dizi bence bir yerde tıkanır. @Emre Ozansoy @Bully

• Beğendim
Eşref Kadir'in elini öpseydi ve orada bitirselerdi daha iyi olurdu. :A
Vallah pek izlemiyorum ama çok soğuk bir havası var. Hudutsuz'u ne kadar eleştirsek hikaye anlamında, o sıcaklığı alabiliyorsun Raci ile Bahadır'ın kaleminden.

Ethem Özışık'da maalesef Poyraz Karayel'den sonra bunun devamı gelmedi maalesef. Halbuki iyi yazar yani :(

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Poyraz Karayel'in daha sert daha mafyatik versiyonu olmuş. Bu dizinin sonu da onun gibi olur. Poyraz Karayel en azından akılda kaldı, bu dizi bence bir yerde tıkanır. @Emre Ozansoy @Bully
Poyraz’da komedi, aksiyon ve dramın kralı vardı. Eşref’te sadece aksiyonun kralı var diyebiliyorum.

Poyraz Karayel en efsanelerden olmasa da efsaneler kategorisine girdi. Eşref Rüya’nın Poyraz kadar olacağını sanmıyorum. 13 bölümlük dizi olmasına rağmen akılda kalıcı bir sezon finali çekemediler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam