‘Survivor 2025 All Star - Gönüllüler’ Şampiyonu Belli Oldu!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,913
Puanı
1,060
adem-kilicci-dan-sert-sozler-survivor-a-gitmemem-iyi-oldu-1717529245-286_large.webp

Survivor 2025 All Star - Gönüllüler sezonunun şampiyonu belli oldu.

Bu sezonun şampiyonu, finalde Batuhan Karacakaya’yı 3-0 mağlup eden Adem Kılıçcı oldu.

Böylelikle Adem Kılıçcı, 2018 yılından sonra 2025 yılında da şampiyon olarak kupa sayısında Turabi Çamkıran ve Ogeday Girişken’i yakaladı ve Survivor’ın 2 kupalı 3 isminden biri oldu.

GtWryX2W4AACfv8

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Adem Kılıççı yı canı gönülden tebrik ediyorum. ŞAMPİYON SWORDSMAN

• Harika
Reactions: Bully
Batuhan’a ‘Senin seçtiğin atışta seni yeneceğim’ dedi ve yendi.

Her katıldığı sezonda finale kalan tek yarışmacı, finaller onun işi. İşte karşınızda 2 All-Star şampiyonu Adem Kılıçcı :Z

GtWryX2W4AACfv8

Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and 12.Adam
ADEM KILIÇÇI 🌟 🌟
OGEDAY GİRİŞKEN 🌟 🌟
TURABİ ÇAMKIRAN 🌟 🌟

@Bully bakalım üçüncü yıldızı kim takacak? :A

• Güldürdün
Tebrikler @Bully

Survivor'u takip etmiyorum ama katılanların yüzde 95inin pek sevilecek insan olduğunu düşünmüyorum. Mesela şu finale kalan yarışmacı galiba haksızlık yapılıyor diyordu annesi fanları falan sonra acun annesine laf falan attı ama yine dönüp katılıyor 2 sene. Onun dışında Turabi denilen adamın nasıl biri olduğu ortada. Adem bu sene nasıl bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla çoğundan karakter olarak daha iyi gibi :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
iddialı isimlerin olmadığı senelerde alınan şampiyonluklar bana göre şampiyonluk değil :A Gelmiş geçmiş en berbat sezonda hak edilen bir şampiyonluk belkide.
Batuhan’a da üzülmedim, o kadar yaşanmışlıkları unutup tekrar tekrar gelenler hüsrana uğramayı hak ediyorlar. Buna Nagihanda dahil.

Adem inşallah :A Sen Ogedaycısın, bu sene birlik olduk ama seneye ikisi de katılırsa ayrı düşeriz :A
Valla Turabi edepsizi olmasında kim olursa olsun.Evet Ogeday’ı ilk çıktığı zaman rahmetli annemle birlikte desteklemiştik ama neticede Adem’de bizden anlarsın ya. :A
Ama şunu söylemeliyim ki ikisini de desteklerim finalde de iyi olan kazanır. Belki yer altına inen @MasacRE de hortlar. :A
------

Son 5 senede 4 kez katıldı hiçbirinde de şampiyon olamadı :A

Seneye de dener şansını, hayatı Survivor olmuş artık :A
Cola cola gibi tekrar deneyiniz. :A

• Güldürdün
kendini rezil ediyor :A Batuhan, Volkan, yusuf, Ayşe,sevgi vb. bunu kaale alıp paylaşım bile yapmayacak :A:A

zaten kurduğu tekstil işini de batırmış , 30 tane influencera reklam verdirmiş bir de hem mallar elde kalmış hem reklam parası da zarar üstüne zarar ; imam hatibin gülü @serhatt gidip okuyup üflemeli bence poyrazı :A:A
Adem'i ölümüne destekleyen Poyraz'dan razıyız :A

Batuhan kazansa sen bana neler yapardın, ben neyse ki senin seviyene düşmeyip insaflı davranıyorum sana. Şanslısın :A

Adem'i ölümüne destekleyen Poyraz'dan razıyız :A

Batuhan kazansa sen bana neler yapardın, ben neyse ki senin seviyene düşmeyip insaflı davranıyorum sana. Şanslısın :A
seneye poyraza ogedayla bir olup ademe sallarken görücem razılığını senin :A:A

macun zaten Turabi, nagihan,nefiseyi ikna etmiş; bademle ogedayı kesin çağırıp 2 kupalı 3 şampiyon şeysi yapacak yani bu seneki reytinglerden sonra eli mahkum :X

neyse seneye şubat ayı gibi poyraza bol bol sallayacaksın zaten yorum konusunda şimdi savun o yüzden :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully