Portekiz 2-2 İspanya 2025 | UEFA ULUSLAR LİGİ FİNALİ

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
37,252
Puanı
1,060
IMG_2147.webp

UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu şampiyonunun belli olacağı final müsabakası Portekiz ile İspanya arasında oynanacak. Bir tarafta, yaşına rağmen kupa sayısını bir tane daha artırmayı hedefleyen Ronaldo'nun liderliğindeki Portekiz, diğer tarafta ise genç oyuncularıyla futbolseverleri heyecanlandıran bir İspanya.
Portekiz, Almanya'yı 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı. Son şampiyon İspanya ise büyük heyecana sahne olan 9 gollü karşılaşmada Fransa'yı 5-4 yenerek finale kalmıştı.

Bu yıl 4. kez düzenlenen UEFA Uluslar Ligi'nde 2022-2023 sezonunda şampiyon olan İspanya, üst üste üçüncü kez finalde sahne alacak. Ligde 2018-2019 sezonunun şampiyonu Portekiz ise ikinci kez finalde boy gösterecek.
22’de başlayacak karşılaşmayı Tv 8 naklen yayınlayacak.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Martinez efendi Neves ve Vitinha'nin oturmuş bir düzeni varken bitik Bernardo ve Ronaldo'yu oynatmak için tüm düzeni bozdu. Neves bek oynuyor. Topu da Vitinha yerine Bernardo alıyor. Kupayı İspanya'ya hediye ediyorlar.

Öyle veya böyle 40 yaşındaki Ronaldo günümüzün yeni en iyisi ilan edilen çocuğun elinden kupayı aldı.

Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu mudur söylemek çok kolay değil ama yaşayan en ilham verici sporcuların başında geldiği kesin...

• Okudum
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
O kadar final gördüm sol bekin final kazandırdığı bir final daha önce görmedim. Portekiz'in jenarasyonu zaten çok iyi. Transfermarkta bakınca

Screenshot 2025-06-09 at 19-58-11 En değerli A Milli takımlar Transfermarkt.png

Böyle bir sonuç da ortaya çıkıyor yani. O yüzden Ronaldo daha önce teneke kazanamayan Portekizle 1 Euro 2 Uluslar Ligi (hazırlık maçları yerine aranızda turnuva yapın demiş Uefa, 1 ay boyunca gece gündüz vakit geçirip 1 ayda 7 maç yaparak final oynamakla 4 günde 2 maç oynayarak final oynamak arasında 180 derece fark var. ) kazandı demek çok ezbere yorum geliyor yani. Jenerasyon iyi yani abicim. Euro 2016 kadrosunu beğenmezdim ben Portekiz'in şimdi yukarda Allah var o kadroyla kupa kazanmak başarıydı ama o kadroda da aslan payı Ronaldo'nun değildi :A

Yani bu kupanın benim için pek bir değeri yok. 40 yaşında bir adam için iyi bir anı olur anca o kadar. Fakat WC26'da Portekiz de bence kupanın favorilerinden biri olacak. Seneye WC'de maçların son 20 dakikasında falan oynamayı kabul ederse Portekiz kupayı alırsa Portekiz milli takımının kendisine güzel bir hediyesi olur. Ama yok ben 11 oynayacağım diye tutturursa sıkıntı. 41 yaşında olacak şimdiki halinin belki de çeyreği kadar güç kaybedecek takımı 1 kişi eksik oynatır. İspanyalar, Almanyalar, Fransalar affetmez bu sefer Dünya Kupası'nda Uluslar Liginde gibi oynamazlar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
O kadar final gördüm sol bekin final kazandırdığı bir final daha önce görmedim. Portekiz'in jenarasyonu zaten çok iyi. Transfermarkta bakınca

Ekli dosyayı görüntüle 135657

Böyle bir sonuç da ortaya çıkıyor yani. O yüzden Ronaldo daha önce teneke kazanamayan Portekizle 1 Euro 2 Uluslar Ligi (hazırlık maçları yerine aranızda turnuva yapın demiş Uefa, 1 ay boyunca gece gündüz vakit geçirip 1 ayda 7 maç yaparak final oynamakla 4 günde 2 maç oynayarak final oynamak arasında 180 derece fark var. ) kazandı demek çok ezbere yorum geliyor yani. Jenerasyon iyi yani abicim. Euro 2016 kadrosunu beğenmezdim ben Portekiz'in şimdi yukarda Allah var o kadroyla kupa kazanmak başarıydı ama o kadroda da aslan payı Ronaldo'nun değildi :A

Yani bu kupanın benim için pek bir değeri yok. 40 yaşında bir adam için iyi bir anı olur anca o kadar. Fakat WC26'da Portekiz de bence kupanın favorilerinden biri olacak. Seneye WC'de maçların son 20 dakikasında falan oynamayı kabul ederse Portekiz kupayı alırsa Portekiz milli takımının kendisine güzel bir hediyesi olur. Ama yok ben 11 oynayacağım diye tutturursa sıkıntı. 41 yaşında olacak şimdiki halinin belki de çeyreği kadar güç kaybedecek takımı 1 kişi eksik oynatır. İspanyalar, Almanyalar, Fransalar affetmez bu sefer Dünya Kupası'nda Uluslar Liginde gibi oynamazlar.
Portekiz'in kadrosu kesinlikle iyi ama şansa alınmış bir kupa bu. Neves'i bekte oynatması, Bernardo ve Ronaldo gibi iki kamburu inatla oynatması falan takımın gücünü düşürüyor. Seneye kuş taşa çarparsa belki bir şey yaparlar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Portekiz'in kadrosu kesinlikle iyi ama şansa alınmış bir kupa bu. Neves'i bekte oynatması, Bernardo ve Ronaldo gibi iki kamburu inatla oynatması falan takımın gücünü düşürüyor. Seneye kuş taşa çarparsa belki bir şey yaparlar.
Zaten 2 maçlık kupa şanstır. Şimdi gruplar vardı, çeyrek finaller vardı diyecekler de hepsi milli arada hazırlık maçı yerine oynanan maçlardı.
Dediğim gibi kambur futbolcuları seneye idareli kullanırlarsa bence şansları diğer takımlar kadar yüksek. Ha ben Ronaldo Wc'yi aldırdı len geyiklerini çekemem :A 2026'yı inşallah zor da olsa Arjantin alır ya da herhangi bir takım alır. 2030-2034'ü falan Portekiz alsın umrumda olmaz :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso

Bu alana bir cevap yazın...