Lan önce soruma cevap verSafoz zorbalanınca hemen spora yazılmış zayıflamak için@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @offensive @Royal_Highness @Zeyno
Lan önce soruma cevap verSafoz zorbalanınca hemen spora yazılmış zayıflamak için@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @offensive @Royal_Highness @Zeyno
Zaten yapıyordu yeni başlamadı.Safoz zorbalanınca hemen spora yazılmış zayıflamak için@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @offensive @Royal_Highness @Zeyno
Sana tahammül seviyemiz olur olsa olsa.
Yok gııı o içine girdiiği alet hızlı yağ yakımı için normal spor değil buZaten yapıyordu yeni başlamadı.Patladın.
------
Sana tahammül seviyemiz olur olsa olsa.![]()
Kestirmesi varken neden uzun olanı seçsin ki, herkes senin gibi safoz mu?Yok gııı o içine girdiiği alet hızlı yağ yakımı için normal spor değil bu![]()
Bnm zayıflama niyetim yokKestirmesi varken neden uzun olanı seçsin ki, herkes senin gibi safoz mu?![]()
Senin niyetin ne ? Denizde duba görevi mi?Bnm zayıflama niyetim yokneyse oğlanın psikolojisini bozmuş bu durum
Olabilir sananeSenin niyetin ne ? Denizde duba görevi mi?@serhatt
Samanın bittiyse bana ne ?Olabilir sanane![]()
Niyetin olsa da zayıflayamazsın.Bnm zayıflama niyetim yokneyse oğlanın psikolojisini bozmuş bu durum
Negzel kendiyle barışık olmalı insanNiyetin olsa da zayıflayamazsın.![]()
Ay bunun da insan sevgisi ikrah getirdi.Negzel kendiyle barışık olmalı insanneyse bak @Angelica yı götür yanında bebeklerden sonra yaşlıları da seviyormuş seninki
Gerçi teyzoş da kıllı ve göbüşlü sever elinden alabilir
Negzel kendiyle barışık olmalı insanneyse bak @Angelica yı götür yanında bebeklerden sonra yaşlıları da seviyormuş seninki
Negzel kendiyle barışık olmalı insanneyse bak @Angelica yı götür yanında bebeklerden sonra yaşlıları da seviyormuş seninki
Safoz zorbalanınca hemen spora yazılmış zayıflamak için@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @offensive @Royal_Highness @Zeyno
Ay bunun da insan sevgisi ikrah getirdi.![]()
Kulağınıza küpe olsunBenim buyum var kimseyi istemiyorum 5 haziranda kavuşuyorum şükür
Ekli dosyayı görüntüle 135597
------
Emre bu adam dün Uzak Şehirde göründü rol almış orda
------
Herkes senin gibi değil işte sen göbeğine aşıksın cnm![]()
A.R.O.
Oğlanın çok talibi varA.R.O.![]()
Mal sağlam olunca doğal.
Bu safozlukla yakında kötü yola düşerMal sağlam olunca doğal.![]()
Çok temiz canım benim.