Bunlar gideli çok oldu uyan da balığa gidelim.Kaç koca eskittin biriyle şöyle hacca gitmedin .ss
Bunlar gideli çok oldu uyan da balığa gidelim.Kaç koca eskittin biriyle şöyle hacca gitmedin .ss
Sana hurma getirdiler galibaBunlar gideli çok oldu uyan da balığa gidelim.![]()
Sanane.Sana hurma getirdiler galiba![]()
Senin yıllardır beklediğin bir şeySanane.![]()
Evet...
Senin tüm bahanelerEvet...
Playboy Oğuz.
İdeali budurPlayboy Oğuz.![]()
Şuan ihtiyacım olan şey.
işte böyle olucan bak yani @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.Adam falan hep kapısında köle kızınŞuan ihtiyacım olan şey.![]()
Sambayı kaçırman olmamışBizim buralarda Festivaller başladı. Dün gidememiştim ama bugün fırsatım oldu. Brezilya dansçılarıda vardı ama gittiğimde bunlar denk geldi neyseki
Zor adım attım. Biraz bakındım ama Akşamda konsere giderim, bi de dans gösterileri olur ama onlar o kadar ilgi çekmiyor. O zamana kadar sakinleşir biraz yürüme alanları. Dün soğuktan donduk bugün yine yaz havası
Havamızın hızına yetişmek mümkün değil
Bir kaç görsel bırakayım.
Önce her ülke böyle dans ede ede büyük sahneye doğru yol alıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 135543
Bu okul değil. Göteborg’un genelinde bu dönemlerde olur. Yabancıların bol olduğu bir semt var, açılış orda oluyorSambayı kaçırman olmamışOkulunuzda her yıl festival mi olur ?
Bakışları bile aptal olduğunu kanıtlar nitelikte ayol.
Ne açılışı ?Bu okul değil. Göteborg’un genelinde bu dönemlerde olur. Yabancıların bol olduğu bir semt var, açılış orda oluyor![]()
Karnaval açılışı 🤦🏻♀️Ne açılışı ?![]()
Bakışları bile aptal olduğunu kanıtlar nitelikte ayol.![]()
Ne açılışı ?![]()
bu da size kapak olsunKarnaval açılışı 🤦🏻♀️
Yaz boyu etkinlikler olur bu şehirde.
Derdin ne senin şizofren misin?