Daha izleyemedin mi sen bölümü, üzdün?
Şu an izliyorum az teselli ol.Daha izleyemedin mi sen bölümü, üzdün?![]()
Maç izlemekten çok yorgunsun herhal.Şu an izliyorum az teselli ol.![]()
Öyle sayılırMaç izlemekten çok yorgunsun herhal.![]()
İyi bakalım, izleyip dizinin sayfasına yorumunu atarsın.Öyle sayılırAma başka meşguliyetlerşmde vardı.
Bakacağız.İyi bakalım, izleyip dizinin sayfasına yorumunu atarsın.![]()
Fiyasko sezon olduğu doğru da gelecek sezon daha fiyasko olmasın?Şaka gibi 6+ alacak bölüm yayınlanmadı, dün akşam potansiyelliydi. Şu fiyasko sezon bir bitse artık. @TenTen @Emre Ozansoy @cokiyitvci
Haftaya alacağız 6 ve üzeri.Şaka gibi 6+ alacak bölüm yayınlanmadı, dün akşam potansiyelliydi. Şu fiyasko sezon bir bitse artık. @TenTen @Emre Ozansoy @cokiyitvci
Maalesef kardeşim sende tuzağa düşüp Eylül'de bir Perşembe akşamı NOW'da olacaksın...Fiyasko sezon olduğu doğru da gelecek sezon daha fiyasko olmasın?![]()
UmarımHaftaya alacağız 6 ve üzeri.![]()
Miray Daner'in yanında olacağız.Maalesef kardeşim sende tuzağa düşüp Eylül'de bir Perşembe akşamı NOW'da olacaksın...
Bizimle devam etmek istemeyeni biz de istemeyiz diyorum ben 😂 Sakın olmamışa basma yırtarım seni 😂Miray Daner'in yanında olacağız.![]()
Miray'ım ikna olacak inşallah, amin.Bizimle devam etmek istemeyeni biz de istemeyiz diyorum ben 😂 Sakın olmamışa basma yırtarım seni 😂
Bitti o iş kanka. Veda edildi.Miray'ım ikna olacak inşallah, amin.![]()