29 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 29.4%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 11.8%
  • Rocknrolla - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Farklı Desenler (STV)

Oy: 1 5.9%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
BEN bu sbt sonuçlarına zaten hiçbir zaman inanmadm inanmam da...arka sradakileri izledim her pazar olduğu gibi..dünkü bölüme gelirsek heyecan doruktaydı.meral cadısının binbir çeşit kötü oyunları halen sürüyor.zavallı alicim şimdi de kurban oldu=)bakalım ilerleyen bölümlerde saffet de diziye gelince neler yaşanacak?
kerem ise pek yakında kötü oyunlarına başlayabilir...Bir an önce uçankuş reytinglerini bekliyorum admin..sizleri seviyoruz arka sıradakiler.........

ATV
Herzamanki gibi Al Yazmalım vasat.senaryo zaten bitik.hala bitirmiyor ATV hayret ediyorum.hala ısrar ediyorlar..

KANAL D
UEK sevmiyorum aslında senaryosuda çok basit geliyor bana ama tam türk halkına hitap ettiği için izleniyor.Kanal D'de olmasa bence zirveyi alamaz.
Sinema filmi çok iyi gitmiş.

SHOW TV
OST iyice sıktı zaten.ama seneye garnati yine koyarlar bunu.

STAR
Pazar sineması kuşağı vasat gitmiş bu hafta.Filmde o kadar kötü değildi aslında.Ama bence startın yapğtıgı en büyük hata pazar sinemasını kimlere karşı koyuyor.
Bence sinema kuşağı Behzat Ç. ile yer değiştirmeli.RTÜK'ü anlamıyorum Behzat Ç.nin +13 veriyor.gidiyor HDE genel izleyici veriyor.şaşırılacak şey doğrusu.

FOX
Araf zamanı geçen haftalara göre iyi gitmiş.

STV
Samanyoluhaber iyi gidiyor.

Ankette Arka Sıradakiler önde listeye girmemesinin tek sebebi Tnt çünkü bu kanal birçok evde çekmiyor galiba tüm dizileri ilk 100'e giremiyor Vadi(Zirvede zaten:D) hariç

Desperate Housewives'tan Turkiye'ye uyarlanan Umutsuz Ev Kadinlari dizisi bu hafta O Ses turkiyeyle arayi daha fazla acarak zirvede yer aldi.

O ses turkiye bu hafta gerilerek zirve yarisindan uzaklasti, yavas yavas finale yaklasan program bakalim ilerleyen haftalarda toparlanacak mi?

Base yapimin ustkendigi araf zamani diziside total grubunda iyi giderek hem kanalini hem yapimcisinin yuzunu guldurdu fakat dizi AB grubunda bir turlu bekleneni veremiyor.

Atv durumu içler acisi sabahtan aksama kadar yahsi cazibe tekrari verdi hafta sonu startv reyting kaygisina düserse yapacaklarindan korkuyorum gider kadin dizilerini alir kadin programlari koyar reyting artar memnuniyet azalir insallah bole olmaz

Star Tv'nin Düşler Sineması kuşağını çok seviyorum. Her hafta izliyorum ve "Bir Böceğin Yaşamı" fevkalade oranlar almış.

Star Tv'nin Düşler Sineması kuşağını çok seviyorum. Her hafta izliyorum ve "Bir Böceğin Yaşamı" fevkalade oranlar almış.
Bende her pazar izliyorum cok guzel filmleri veriyorlar sevimli canavarlari ise en cok begendim.

Ankette Arka Sıradakiler önde listeye girmemesinin tek sebebi Tnt çünkü bu kanal birçok evde çekmiyor galiba tüm dizileri ilk 100'e giremiyor Vadi(Zirvede zaten:D) hariç

aga tnt gerçekten çok ama çok kötü değişik hamleler yapması lazım vadi tek başına kanalı sırtlıyo diğer dizileri ilk 100 de yok kaliteli işler lazım dizi transferi işe yaramaz çünkü alacağı dizinin reytingi yarı yarıya düşer rahatlıkla vadi seneye tnt den ayrılırsa napacaklar bakalım :D

bence tnt vadiyi bırakmaz.gittimi vadi garanti batar. :)

vadıyı baska kanal almaz zaten(belkı show).umarım dahada uzatmadan bu sezon bıtırırler .

star tv ve kanal d almaz yayın polıtıkasına uymuyor,gecen sezon ayrıldıgı atvye gıdecek kadar yuzsuz oldugunu sanmıyorum. Belkı show ama ordada acun hegomanyası varken kanaldakı gucunu azaltmak ıstemıyecektır. Bı fox tv kaldı bakalım onada gıdıcekmı :D

star tv ve kanal d almaz yayın polıtıkasına uymuyor,gecen sezon ayrıldıgı atvye gıdecek kadar yuzsuz oldugunu sanmıyorum. Belkı show ama ordada acun hegomanyası varken kanaldakı gucunu azaltmak ıstemıyecektır. Bı fox tv kaldı bakalım onada gıdıcekmı :D reytıng hersey degıl

admın bu mobıl surumde hatalar oluyor fazladan entry gırıyorum entry sılme secenegı olsa zıyadesıyle ıyı olur.

star tv ve kanal d almaz yayın polıtıkasına uymuyor,gecen sezon ayrıldıgı atvye gıdecek kadar yuzsuz oldugunu sanmıyorum. Belkı show ama ordada acun hegomanyası varken kanaldakı gucunu azaltmak ıstemıyecektır. Bı fox tv kaldı bakalım onada gıdıcekmı :D reytıng hersey degıl

starın mı yayın politikasına uymuyor güldürme beni :D vadi istese star anında havada kapar :D kanal d en son seçenek pana nın kanal d yi seçeceğini zannetmiyorum istese atv alır ama vadi bi daha atv ye gitmez fox a gideceğini zannetmiyorum show a gidebilir dikkat edersen pananın isteğine bağlı istese her kanala gidebilir :D

star a/b grubuna hıtap etmeyı planlıyor,vadı ıse totale yatkın. Pananın ıstegıne baglı degıl,5 yıl once deseydın dogru olurdu fakat buyuk kanallar vadı reytıngınde dızıler cıkartacak kudrete sahıp.

star a/b grubuna hıtap etmeyı planlıyor,vadı ıse totale yatkın. Pananın ıstegıne baglı degıl,5 yıl once deseydın dogru olurdu fakat buyuk kanallar vadı reytıngınde dızıler cıkartacak kudrete sahıp.

niye çıkaramıyolar. vadi ab grubunda da çok çok iyi ab de en çok reyting alan 3.dizi totalde ise neredeyse 1.olacak ki tnt de yapıyor bunları büyük kanallarda zirveye çıkacaktır kim istemez :D 5 yıl öncesi diyorsun star ve atv yarışıyordu geçen sene vadi için :D

gecen sezona bakarsan gorebılırsın reytınglerı. Vadı max 3 hafta sonra 10 reytınge donecek(heralde sureklı polatın kafasına sıkmazlar) bu sezon dızıler cok kapısmada ve reytıngler daga dusuk.