Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 33. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
6,462
Puanı
610
1000009870.jpg

Liderlik hesaplarını son haftalara taşımak isteyen Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanına çıkıyor.
Maç saat 19.00'da başlayacak. Maç Gaziantep Stadyumunda oynanacak.

Fav10 ailesi olarak her iki takıma başarılar dileriz. Maç hakkındaki yorumlarınızı konu başlığının altına yazabilirsiniz.

İlk 11'ler

Gaziantep FK: Burak, Sorescu, Viana, Semih, Husic, Ndiaye, Ogün, Maxim, Halil, Lungoyi, Boateng

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Skriniar, Çağlar, Yusuf, Oğuz, İsmail, Fred, Kostic, İrfan Can Kahveci, Talisca, Dzeko

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
İlk 11'ler

Gaziantep FK: Burak, Sorescu, Viana, Semih, Husic, Ndiaye, Ogün, Maxim, Halil, Lungoyi, Boateng

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Skriniar, Çağlar, Yusuf, Oğuz, İsmail, Fred, Kostic, İrfan Can Kahveci, Talisca, Dzeko
Biraz geç açmak zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen. Emre açar mı açmaz mı bir türlü kafamda oturtamadım hak geçmesin diye. :)

Biraz geç açmak zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen. Emre açar mı açmaz mı bir türlü kafamda oturtamadım hak geçmesin diye. :)
Konu açılmayınca ben de açmayı düşündüm ama sana verdiğim söz de vardı, bekledim o yüzden :A Emre aktif olamadı.

Yarınki Trabzon ve Galatasaray maçlarını da aç muhakkak :A

• Harika
Reactions: TenTen
@emreemreu aktif olmuştu ama açmadığına göre aklına gelmedi yada müsait değildi. Bu kadar kısa süre kalmışken birbirinizi beklemenize gerek yok bence :A

Golü yedik iyi mi :A

Antep baskılı başlamıştı, önce direkten döndüler sonra da güzel bir gol attılar :A

• Aynen
Reactions: TenTen
@emreemreu aktif olmuştu ama açmadığına göre aklına gelmedi yada müsait değildi. Bu kadar kısa süre kalmışken birbirinizi beklemenize gerek yok bence :A

Golü yedik iyi mi :A
Ev taşıyoruz bugün, yarın. 3-4 haftadır her hafta sonu temizlik v.s derken yarın sonunda taşınıyoruz. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and TenTen
Ev taşıyoruz bugün, yarın. 3-4 haftadır her hafta sonu temizlik v.s derken yarın sonunda taşınıyoruz. :A
O telaşı yakın zamanda yaşamış biri olarak anlıyorum :A Taşınma kolay değil. Daha o evdede bir süre işleriniz olur. Mayıs ayına düzenin oturur artık.
Kolay gelsin.

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Aynen, taşındıktan sonra valide bir şekilde halleder yavaş yavaş. :A
Teşekkürler. :)
Takıma protesto yaparsalar böyle olur kadro iyi ama eksik Ali Koç’un Mourinhoya karışmaması karışmalısın ve istikrar önemli Ben lisedeyken üç yıl sözel sınıfına teknik direktörlük yaptım birde 9 C deyken teknik direktörlük yaptım Şampiyonluk aldatılmaya kurban gitti Sınıfın kaptanı aldattı sevgilisini hemde maç oynanmadan bir gün önce ben üç kalecinin ikisini forvete attım @emreemreu

Maçlarda İlk yarı sonuçları:
Gaziantep FK 1-0 Fenerbahçe
Bodrumspor 1-2 Samsunspor

Var incelemesi sonucu Fenerbahçe'nin 56. dakikada bulduğu gol geçersiz sayıldı.
------

Fenerbahçe de Talisca penaltı golü ile skoru dengeliyor.
------

Fenerbahçeden art arda goller geliyor. Bu kez sahnede ki isim Edin Dzeko.

Son düzenleme:
Çok iyi geri geldik. Yaşlı kurtlar iş başında ama yine de gelecek sezon yollar ayrılmalı. :A

Fred attı, 1-3 oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçenin hızına bir süredir yetişemiyoruz. Fred skoru 1-3'e getirdi.

Bu alana bir cevap yazın...