Yok mayoluydu bana attığıKonuya atılan foto var sonra onu sildiyseniz de bilmiyorum ben onun dışında gecelikli foto görmedim @Dosi
Yok mayoluydu bana attığıKonuya atılan foto var sonra onu sildiyseniz de bilmiyorum ben onun dışında gecelikli foto görmedim @Dosi
Seni patlatmaya bayılıyorum.Konuyu kapat yetersiz ulan her şeyi açık açık yazma huyunu bırak lan
Spoiler içine sakladığı bir tane vardı o değil mi? 😅Yok mayoluydu bana attığı
Biraz 12 adam ile hasret gidersin. Doğru zamanlamada sana haber ederim kaydırırsın ayağınıBen zevkle bu görevi üstlenirdim. 🚀😅
Allah belamı versin ben konuya atılan beyaz gecelikli bir Hadise konusu gördüm başka da bir şey görmedim yahuYok mayoluydu bana attığı
Giderdik bence patlat gitsin.Biraz 12 adam ile hasret gidersin. Doğru zamanlamada sana haber ederim kaydırırsın ayağını![]()
Cidden yaptım mı öyle bir şey kendimden şüphe ettim bak geçmişte yapmış olabilirim sjklgjlsYanlışlıkla dedik ya
Bir yaz günü
Kumsalda mayolu olan görseli diyorum işteCidden yaptım mı öyle bir şey kendimden şüphe ettim bak geçmişte yapmış olabilirim sjklgjls
Sana çok güzel sürprizim var bekle az kaldıGiderdik bence patlat gitsin.![]()
Atsana merak ettimKumsalda mayolu olan görseli diyorum işte![]()
Beni de mi banlatacaksın ?Sana çok güzel sürprizim var bekle az kaldı
------
Atsana merak ettim![]()
Boşuna mı diyorum gitsem en çok sen üzülürsün diye bununki lafta@xdragxx bu sana doymuş artık![]()
Doymak değil yemek bozuk çıktı.@xdragxx bu sana doymuş artık![]()
Bu adamı yollarsanız ben de giderim zaten eski bir kaç isim gördük diye kalıcı olduk burada biraz tekrardanBoşuna mı diyorum gitsem en çok sen üzülürsün diye bununki lafta![]()
Üzüleceğimi sana düşündüren ne acabaBoşuna mı diyorum gitsem en çok sen üzülürsün diye bununki lafta![]()
Bizzat kendinÜzüleceğimi sana düşündüren ne acaba![]()
Galerinde çarşaf çarşaf fotoları var, daha neyi merak ediyorsunSana çok güzel sürprizim var bekle az kaldı
------
Atsana merak ettim![]()
Yoktur ya öyle bir şey bana atsan neyse bana da atmadın beni nereden çıkardın sen @DosiO değil de @Dosi kafamı karıştırdı ha
Zamanında 2 flörtüm varken atmak istediğim kişi yerine öbürüne aşk şiiri atmıştım silecektim ayyy ne güzel şiir demişti de hiçbir kıza mayolu kız fotosu atmadım lan bence
------
Bizzat kendin![]()