Evde klima yok ne yazık kıGüzel cevap yine.
Yazın sürekli klima açanlardan mısın?![]()
Evde klima yok ne yazık kıGüzel cevap yine.
Yazın sürekli klima açanlardan mısın?![]()
Eski üyelerden Çiğdem'i mi yoksa sokak sanati'ni mi geri döndürmek isterdin seçim hakkın olsa?Evde klima yok ne yazık kı![]()
Hangi mevsimi daha çok seversin? Sıcak hava mı iyidir soğuk hava mı?Yeni nesil şarkılar ve bir çok şey bana hitap etmiyor hatta bazıları cringe geliyor ha burdan geçmişin her şeyi daha iyi kafasında değilim
Fırlama kesin değilim olgun derim ama tamamen değildir genciz çünkü daha
Müslüm Gürses diğelerinin sesi de çok iyi
------
İki kitabı okumadım oturup am genel bilgi sahibyim tabiki Sherlock Holmes
Sokak sanatı ile muhabbeyim yok bir iki kere açtığı fake hesapla olmuşturEski üyelerden Çiğdem'i mi yoksa sokak sanati'ni mi geri döndürmek isterdin seçim hakkın olsa?![]()
Sonbaharı severim kesinlikle soğuk havaHangi mevsimi daha çok seversin? Sıcak hava mı iyidir soğuk hava mı?
Lord of The Rings mi Karayip Korsanları mı yoksa Harry Potter mı?
Breaking Bad mi Game of Thrones mu Lost mu?
Hızlı ve Öfkeli mi Görevimiz Tehlike mi James Bond mu?
Ne tam evet ne tam hayır@Gerekli24 Dağınık mısındır?![]()
Uyku mu yemek mi?Sokak sanatı ile muhabbeyim yok bir iki kere açtığı fake hesapla olmuşturO yüzden Çiğdem
Sonbaharı severim kesinlikle soğuk hava
Yabancı dizi film alışkanlığım hiç yok ama bunlarda çok bilindiklerGenel fikirlerime göre diyeyim Karayip Korsanları
Breaking Bad
Hızlı ve Öfkeli
Ne tam evet ne tam hayır![]()
Birini seçmek zorundasın: CEP TELEFONUN MU? BİLGİSAYARIN MI?
TelefonBirini seçmek zorundasın: CEP TELEFONUN MU? BİLGİSAYARIN MI?![]()
Yılların sorusu: SEVMEK Mİ SEVİLMEK Mİ?Dostluk
Sevilmek güzel duygudur sevmek tek başına ise genelde iyi olmaz tam tersi kötü olurYılların sorusu: SEVMEK Mİ SEVİLMEK Mİ?
Bence de.Sevilmek güzel duygudur sevmek tek başına ise genelde iyi olmaz tam tersi kötü olur
GeceBence de.
Gündüz mü gece mi daha iyi senin için?![]()
Küçükken kopya çektin mi?
Öyle pek kopya çeken biri değilim lisede ingilizce sınavında hoca çok boşlayınca üstlerden yardım almıştık ama onu da kendimiz yapsak daha iyiydiKüçükken kopya çektin mi?![]()
Dış görünüş senin için yüzde kaç önemli?Öyle pek kopya çeken biri değilim lisede ingilizce sınavında hoca çok boşlayınca üstlerden yardım almıştık ama onu da kendimiz yapsak daha iyiydi![]()
Yüzde 70 en az ilk aşamada sonra düşer belki yaş ilerledikçe de düşebilirDış görünüş senin için yüzde kaç önemli?
Göz rengin ne merak ettim?Yüzde 70 en az ilk aşamada sonra düşer belki yaş ilerledikçe de düşebilir