Hesabı Kim Ödemeli ?

Valla @xdragxx Aykut sana bambaṣka bir ṣey soracağım. Türkiyede yaṣıyorsun. Avrupada yaṣayan bir Türk kız ile tanıṣtın ve bu kız yanına geldi tanıṣmaya yüzyüze. Kız Avrupadan. Para bol. Euro olmuṣ 35 40 TL. Hesabı yine aynı düṣüncede hep sen mi ödersin?

Yada ek soru sorayım. Sen gittin onun yanına. Avrupa pahalı. Orada sen ödermisin? Bir yemek 100 Euro 1 akṣam yemeği 2 kiṣilik normal bir restoran diyelim.

Yada sen yanına gittin, kalacağın oteli kendin mi ödersin yoksa onun ödemesini mi beklersin?
------

Abi size o şekilde mutluluklar da benlik değil :A
Bilmiyorum sadece kızlarla değil erkek ortamında bile hesabı benim önüme koyuyorlardı bir ara anlamadım :A

Oğlum senden lüks mü giyiniyorsun ne ediyorsun da millet seni para babası zannediyor anlamadım ki :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Valla @xdragxx Aykut sana bambaṣka bir ṣey soracağım. Türkiyede yaṣıyorsun. Avrupada yaṣayan bir Türk kız ile tanıṣtın ve bu kız yanına geldi tanıṣmaya yüzyüze. Kız Avrupadan. Para bol. Euro olmuṣ 35 40 TL. Hesabı yine aynı düṣüncede hep sen mi ödersin?

Yada ek soru sorayım. Sen gittin onun yanına. Avrupa pahalı. Orada sen ödermisin? Bir yemek 100 Euro 1 akṣam yemeği 2 kiṣilik normal bir restoran diyelim.

Yada sen yanına gittin, kalacağın oteli kendin mi ödersin yoksa onun ödemesini mi beklersin?
------

Oğlum senden lüks mü giyiniyorsun ne ediyorsun da millet seni para babası zannediyor anlamadım ki :D
Ben de anlamıyorum onu :A

O başka ben Türk kızları için dedim @Dosi gibi gurbetçilerle yemeğe çıkıp bir de hesabı ben mi ödeyeceğim onlar ödesin :A

İlk buluşma ise bence net erkek ödemeli sonraki buluşmalarda erkek ağırlıklı ama tamamen erkek ödememesi gerektiğini düşünmekteyim. Eski zamanlarda nerdeyse çoğunlukla erkeklerin para kazandığı dönemde bence bu net erkekti. Ama artık yeri geldiğinde kadınların da bazen katılması gerektiğini düşünüyorum. Bu devirde ilişki kolay değil hiç para harcamak istemiyorsanız bulaşmamak daha mantıklı:A
Ego değil de garson bile hesabı benim önüme koyarken al hayatım sıra sende mi diyim yani :A
Ben kendime cimri sevdiğime cömert biriyim biraz da mesele bu aslında erkek ya erkeğin bu konularda bir tık daha cömert olması gerek bence...
Bu arada ben de öyle kendime bayağı cimriyim ama sevdiklerime bence cömertim.

Yaaaaa bak gördün mü abi iṣin rengi nasıl değiṣiyor Avrupalı olunca. :A @The_Erinch
O kadar da değil hocam siz de ne yaptınız tabii ki öyle bir durumda haddimizi biliriz :A
------

İlk buluşma ise bence net erkek ödemeli sonraki buluşmalarda erkek ağırlıklı ama tamamen erkek ödememesi gerektiğini düşünmekteyim. Eski zamanlarda nerdeyse çoğunlukla erkeklerin para kazandığı dönemde bence bu net erkekti. Ama artık yeri geldiğinde kadınların da bazen katılması gerektiğini düşünüyorum. Bu devirde ilişki kolay değil hiç para harcamak istemiyorsanız bulaşmamak daha mantıklı:A

Helal lan Gerekli seninle gurur duydum tek kalacaktım az kalsın konuda :A

Kendime geldim mi bir kuru ekmekle akșam yemeği yerim yeri gelir de. Ama bende genelde çok fazla cömertimdir arkadaṣ çevresinde.

Ama @xdragxx bakma yazdıklarıma. Geçen sene bende sen gibiydim. Geldim İstanbula her ṣeyi ben ödedim, o bana geldi her ṣeyi ben ödedim. Buraya geldi, hediyelik çikolatalar, ufak tefek ne varsa aldım. Sonra ne oldu mevsimlik aṣk bitti hoop hesaba yattık. Elde var sıfır. Ne oldu ṣimdi? Değdi mi? Yazık değil mi sence sonuçta her kazanılan paranın emeği var arkasında.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Kendime geldim mi bir kuru ekmekle akșam yemeği yerim yeri gelir de. Ama bende genelde çok fazla cömertimdir arkadaṣ çevresinde.

Ama @xdragxx bakma yazdıklarıma. Geçen sene bende sen gibiydim. Geldim İstanbula her ṣeyi ben ödedim, o bana geldi her ṣeyi ben ödedim. Buraya geldi, hediyelik çikolatalar, ufak tefek ne varsa aldım. Sonra ne oldu mevsimlik aṣk bitti hoop hesaba yattık. Elde var sıfır. Ne oldu ṣimdi? Değdi mi? Yazık değil mi sence sonuçta her kazanılan paranın emeği var arkasında.
Orası öyle de bende hiç öyle bir durum olmadı abi işte. Benim aşklarım hep çok büyük oldu hep de güvendiğim kişiler oldu onun da etkisi olabilir şimdi.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
O kadar da değil hocam siz de ne yaptınız tabii ki öyle bir durumda haddimizi biliriz :A
------

Tamam hadi diyelim sende de para bol, Avrupadan gelen kızdada. O zaman yukardaki sorularımı cevapla bakalım ne olacak merak ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Türkiye’de sevgili olayım olmadığı için bu soruya cevabım yok.
Genel olarak hesabımın ödenmesini istemem. Anca ailemden biri hesabımı ödeyebilir.
Türkiye’de tanıdıkların hesabını çok ödemişliğim var.

Bu biraz da karşılıklı güven meselesi aranda çok iyi duygular olmayan biriyle ona göre davranırsin karşı taraf yolunacak kaz gözüyle bakarsa durum sıkıntı. İyi bir kız zaten arada kendi zaten bu sefer de ben ödeyim veya bölüşelim demeli. Ama senin yaşadığın durumu yaşamam kesin demem yaşımız daha genç bunları demek için.

------

Ya aslında çok katı değilsin yazdıklarında baştaki mesajda öyle anlaşılmış mevzu aslında karşılıklı niyet olunca bu konular hayatta erkeğe sorun olmaz.

Türkiye’de sevgili olayım olmadığı için bu soruya cevabım yok.
Genel olarak hesabımın ödenmesini istemem. Anca ailemden biri hesabımı ödeyebilir.
Türkiye’de tanıdıkların hesabını çok ödemişliğim var.

Heee bak bu olaya gelelim @xdragxx
Ben Türkiyeye geliyorum. Avrupadan. Memleketime. Sen gelen misafiri evine davet etmezmisin? Yedirmezmisin? Bizde ne oluyor.. akrabalar (!!!) diyor yemeğe gidelim. Gidiyoruz. Fikir benden değil dimi. Herkes tıka basa yiyiyor. Görmemiṣ gibi. Hesaba gelince eeee Avrupalı öder. Niye? Len ben paramı basıyorum evde? Anam babam fabrikada sabah 4te iṣ baṣı yaparken sen mi kahvaltısını hazırladın sabah? :D

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and Dosi