Valla @xdragxx Aykut sana bambaṣka bir ṣey soracağım. Türkiyede yaṣıyorsun. Avrupada yaṣayan bir Türk kız ile tanıṣtın ve bu kız yanına geldi tanıṣmaya yüzyüze. Kız Avrupadan. Para bol. Euro olmuṣ 35 40 TL. Hesabı yine aynı düṣüncede hep sen mi ödersin?
Yada ek soru sorayım. Sen gittin onun yanına. Avrupa pahalı. Orada sen ödermisin? Bir yemek 100 Euro 1 akṣam yemeği 2 kiṣilik normal bir restoran diyelim.
Yada sen yanına gittin, kalacağın oteli kendin mi ödersin yoksa onun ödemesini mi beklersin?
Oğlum senden lüks mü giyiniyorsun ne ediyorsun da millet seni para babası zannediyor anlamadım ki
Yada ek soru sorayım. Sen gittin onun yanına. Avrupa pahalı. Orada sen ödermisin? Bir yemek 100 Euro 1 akṣam yemeği 2 kiṣilik normal bir restoran diyelim.
Yada sen yanına gittin, kalacağın oteli kendin mi ödersin yoksa onun ödemesini mi beklersin?
------
Abi size o şekilde mutluluklar da benlik değil
Bilmiyorum sadece kızlarla değil erkek ortamında bile hesabı benim önüme koyuyorlardı bir ara anlamadım![]()
Oğlum senden lüks mü giyiniyorsun ne ediyorsun da millet seni para babası zannediyor anlamadım ki