2024 3. Tur | En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) | 3. Grup

Hangi İki Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Lady Gaga & Bruno Mars - Die With A Smile

• Harry Styles - As It Was

• Olivia Rodrigo - deja vu

• David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good

• Loreen - Tattoo

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

phoebebuffay

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,639
Puanı
609
Fav10'un sevilen En Favori Yabancı Şarkı etkiniliğinin 3. turuyla karşınızdayız.

En son 2019 yılı için düzenlenen etkinliği, yılların eksikliğini telafi etmek için aradaki bütün periyodu kapsayacak şekilde @dreamy ile beraber yeniden düzenliyoruz. Üçüncü turda toplam 8 şarkı çeyrek finale çıkmaya hak kazanacak.

Siz de dilediğiniz 2 şarkıya oy verebilirsiniz, oy kullanmadan önce sizler için özel olarak hazırladığımız özet videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

Loreen’in elendiğini sanıyordum. Hep 3. Gruba denk geliyor :A @dreamy @phoebebuffay 3 tur aynısı olmuş :A

Kendisine Oy vermeyen herkesi kınıyorum bu arada :A
Şans. Ben de vampire'ın hep 1. tura denk gelmesine şaşırmıştım. Kuraların ikisini @dreamy çekti, geçen tur bendeydi. :A

Tattoo bence iyi ilerledi. Geçen turda o grupta bütün oyları 3 şarkı toplayınca az oyla ve eşitlik ile tur atladı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şans. Ben de vampire'ın hep 1. tura denk gelmesine şaşırmıştım. Kuraların ikisini @dreamy çekti, geçen tur bendeydi. :A

Tattoo bence iyi ilerledi. Geçen turda o grupta bütün oyları 3 şarkı toplayınca az oyla ve eşitlik ile tur atladı. :A
Oluyor öyle tesadüfler :A
Bu arada yabancı şarkılar olmasına rağmen bence oldukça güzel bir katılım olmuş :Z

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Oluyor öyle tesadüfler :A
Bu arada yabancı şarkılar olmasına rağmen bence oldukça güzel bir katılım olmuş :Z
Evet bu tura yeni seçmenlerin de gelmesiyle yüksek başladık. :A Anket süresini de 3 gün yapmıştık ama gerek yokmuş gibi, daha 2 gün var bitmesine ama ne kadar oy gelir muamma. Sonraki turlarda 2 güne düşürürüz. :A

• Güldürdün
Evet bu tura yeni seçmenlerin de gelmesiyle yüksek başladık. :A Anket süresini de 3 gün yapmıştık ama gerek yokmuş gibi, daha 2 gün var bitmesine ama ne kadar oy gelir muamma. Sonraki turlarda 2 güne düşürürüz. :A
Normalde 2 gün başlanıp sonlarda 3 yapılır ama sende tam tersi :A
2 ideal. Yeri geldi 40 saat civarı yaptığım oldu. Son dönemlerde ilk 24 saat 20 civarı oy geliyor. Sonrası yavaşça ilerliyor :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Normalde 2 gün başlanıp sonlarda 3 yapılır ama sende tam tersi :A
2 ideal. Yeri geldi 40 saat civarı yaptığım oldu. Son dönemlerde ilk 24 saat 20 civarı oy geliyor. Sonrası yavaşça ilerliyor :A
İlk turda çok şarkı vardı ve çoğu kişi çoğu şarkıyı bilmediği için özet videoları izlerler, zaman tanıyalım diye 3 gün düşünmüştüm, mantıklıydı bence. :A Şarkı sayısı baya azalınca gerek kalmadı, çeyrek finalden itibaren ikili elemeler zaten. İki gün yeterlidir. :A

• Güldürdün