Esma bence Fikret'ten hamile 😂Esmayı hangi ara hamile bıraktı ya
Kaan yine kefeni yırttı.
Esma bence Fikret'ten hamile 😂Esmayı hangi ara hamile bıraktı ya
Kaan yine kefeni yırttı.
Fragman vs Episode.
— Tee 🦋 (@iam_maramma) February 20, 2025
Bahadir said I didn’t make it spicy enough, Halo needs to be shirtless and Esma needs to be infront. May his days never be well. And Murat may you lose your eyesight. #Hudutsuzsevda pic.twitter.com/rmfQxo1NJ6
entrika uzmanı yapım'ın işidir buBÖ devam ediyor tam gaz.
Fragman vs Episode.
— Tee 🦋 (@iam_maramma) February 20, 2025
Bahadir said I didn’t make it spicy enough, Halo needs to be shirtless and Esma needs to be infront. May his days never be well. And Murat may you lose your eyesight. #Hudutsuzsevda pic.twitter.com/rmfQxo1NJ6
Zannetmiyorum yapım kaynaklı bir şey olduğunu, eğer öyle olsa başında böyle bir şey yaparlar. Hafta boyunca sosyal medyada linç edildi sahne, BÖ de revize etti.entrika uzmanı yapım'ın işidir bu
BÖ diyip durma BÖ-RŞ yaz 😂 RezillerZannetmiyorum yapım kaynaklı bir şey olduğunu, eğer öyle olsa başında böyle bir şey yaparlar. Hafta boyunca sosyal medyada linç edildi sahne, BÖ de revize etti.![]()
BÖ - RŞ yerine reziller demek daha mantıklı geldi.BÖ diyip durma BÖ-RŞ yaz 😂 Reziller
Aaaa bu daha iyi... Krallıktan Rezilliğe diye kitap çıksa bunlar başrol olur be...BÖ - RŞ yerine reziller demek daha mantıklı geldi.![]()
“Esma hamileymiş!" Yeni fragman yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi#HudutsuzSevda tüm bölümleriyle Disney+'ta! @DisneyPlusTR pic.twitter.com/hml3IrgW2f
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) February 24, 2025
Çocuğun babası Kaan yazsın diye saçma sapan konular. Ama Halil İbrahim durur mu önce Esma'dan sonra Leyla'dan, Nedime'den, Sakine'den, Ayşe'den, Eda'dan, Zuhal'den, Gamze'den bir çocuk yapar.Bu ne olum Didem Kaanla evlenmiş 😱
Korkuyorum benden de çocuk yapacak diye biri bunu durdursunÇocuğun babası Kaan yazsın diye saçma sapan konular. Ama Halil İbrahim durur mu önce Esma'dan sonra Leyla'dan, Nedime'den, Sakine'den, Ayşe'den, Eda'dan, Zuhal'den, Gamze'den bir çocuk yapar.![]()
Bir şey diyeceğim ama burada olmayacak.Korkuyorum benden de çocuk yapacak diye biri bunu durdursun![]()
Fikrete noldu acaba, Fikret o kurşunla ölmediyse bu haberle ölür ve öldürürBir şey diyeceğim ama burada olmayacak.![]()
O da sarhoş olup koynuna gireceği birilerini bulmuştur çoktan. Kurşun işlemez ona.Fikrete noldu acaba, Fikret o kurşunla ölmediyse bu haberle ölür ve öldürür![]()
Aman bizle halvet olmasınlar da Halo ile Fikret biriyle oldu mu muhakkak çocuk oluyorO da sarhoş olup koynuna gireceği birilerini bulmuştur çoktan. Kurşun işlemez ona.![]()
Bu gidişle az kaldı Halo Fikret'le de bişeyler yaşar 😂O da sarhoş olup koynuna gireceği birilerini bulmuştur çoktan. Kurşun işlemez ona.![]()