Acun dinlerken senin gibi güldüm pic.twitter.com/1vPcLVxOf7
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) February 17, 2025
geber
Yandi buralar 🥵🔥
— 𝓢🪐 (@benrozayal) February 17, 2025
pic.twitter.com/wCYmPLuWq1
@serhatt la @Emre Ozansoy ağlıyormuşOnu biz de beğeniriz![]()
Berna sevgili yapmış adam çok iyi
— sawyer (@1sen1nagi) February 17, 2025
☺😘 mutluluklar @BernaCanbe64544#SurvivorAllStar2025 #Survivor2025 pic.twitter.com/2cSGF785j8
Acunda programı salmış, reytingler bu seyirde kalır diyip son kadın yedekleri alıp hızlıca finale gidip bu sezonu bitirecek anlaşılan.. Avatar Atakan ve Turabi atağı bekliyordum ama yapmayacak.seneye survivorı kendi planlayacak anlaşılan. Tüm şampiyonları ve finalistleri toplayıp bir kadro oluşturulacağı konuşuluyor...
DoğruArtik biraksin bu formati yahu, suyu kalmadi valla![]()
İnş. Seneye senin tubişi getirir AcunArtik biraksin bu formati yahu, suyu kalmadi valla![]()
Aaaa poyraz yasmin Erbil’in parasını mı yiyormuş 😱 fakirse @serhatt da bakmaz onaHaaaa bak o zaman isler degisir ben bile izlerim@Mr.At
Batuhan mavi takımda en çok konuşulan adam Herkes tarafından neden hedefte Yakışıklı karizmatik zeki Bu özellikleri bünyesinde bulundurmayan Doğuş, Poyraz 19. oldu. Bu insanların Batuhan'ı çekememeleri çok normal Batuhan oradaki en ünlü yarışmacı#BatuhanKaracakaya #Survivor2025 pic.twitter.com/FADclvBUE3
— Defneᵇᵏ🛡️ (@BatuhanShields1) February 18, 2025
Tuvaletin gelince senAcunda programı salmış, reytingler bu seyirde kalır diyip son kadın yedekleri alıp hızlıca finale gidip bu sezonu bitirecek anlaşılan.. Avatar Atakan ve Turabi atağı bekliyordum ama yapmayacak.seneye survivorı kendi planlayacak anlaşılan. Tüm şampiyonları ve finalistleri toplayıp bir kadro oluşturulacağı konuşuluyor...
Haaaa bak o zaman isler degisir ben bile izlerim@Mr.At
Elif ablam size operasyon yapmaya geliyor , hiç all starda yarışmamıştı bakalım napacakSultanları özenle ayıklıyorum. İşimiz bu![]()
İşte geliyor özel harekat… ⏳#survivor2025 pic.twitter.com/W8s4digHjI
— Amazing Bilgi (@amazing_bilgi) February 18, 2025