Orda saat kaç olmuş gözleri daha fıldır fıldır. Burda daha dolandığına göre içine oturmuş buOlumlu bir ṣey yazdı diye uyuyamaz artık @xemrexxx
yok gııı mesaiden sonra uyuyakalmışım 21:30 da uyandım uykum yokOrda saat kaç olmuş gözleri daha fıldır fıldır. Burda daha dolandığına göre içine oturmuş bu
kız o kadar görmüş geçirmiş birisin 80ler mi 90lar mı 2000ler mi 2010lar mı 2020ler mi en iyi zamanlardı sence
Senin doğduğun yıla kadar güzeldi herşeykız o kadar görmüş geçirmiş birisin 80ler mi 90lar mı 2000ler mi 2010lar mı 2020ler mi en iyi zamanlardı sence
Kıvıtırken utanmadın mu teyzoş @Dosi @Zeyno @Royal HighnessSenin doğduğun yıla kadar güzeldi herşey
Meloş teyzen hiç oynamaz yanlış kişiyi bulmuşsun
Etiket olmadan girmiyor musun konuya @Angelica ? Sürekli kontrol etmen gerekir kim ne yazmış soruları kaçırmaKeşkelerin, pişmanlıkların ve hayal kırıklıkların var mı?
Güncel olarak hangi dizileri izliyorsun?
Geçmişten günümüze en sevdiğin 5 dizi?
Sorular numaralandırılmadan yazılmış. 61 ve 80. Mesaj olabilir mi?Etiket olmadan girmiyor musun konuya @Angelica ? Sürekli kontrol etmen gerekir kim ne yazmış soruları kaçırma
Ayrıca 61 ve 80. sorularıda es geçmişsin
Sorgu odasında etiket diye bir şey yok, gelip kendi bulacak sorularıEtiket olmadan girmiyor musun konuya @Angelica ? Sürekli kontrol etmen gerekir kim ne yazmış soruları kaçırma
Ayrıca 61 ve 80. sorularıda es geçmişsin
İlk kez doğru bir duruma el attınSorular numaralandırılmadan yazılmış. 61 ve 80. Mesaj olabilir mi?
Kendisinden fazla beklentim yoktu ama yinede iyi ilerlediSorgu odasında etiket diye bir şey yok, gelip kendi bulacak soruları
Sorgu odası bile @Angelica ’yı foruma bağlayamadı
Muhammed Cangören konumdaki bildirimimi de görmedi.
Aynen, beklenenden iyi performans sergiledi @Angelicaİlk kez doğru bir duruma el attın
Düzenledim.
Kendisinden fazla beklentim yoktu ama yinede iyi ilerledi
Ocak ayına olacak isimde hazır aslında bu ay başkası olacaktı ama düşündüğümüz tarihte sorun vardı. Ocak ayına karar verdikAynen, beklenenden iyi performans sergiledi @Angelica
Hâlâ eski gücünde değil ama ilerleme olması da bir şey
Bakalım aslında bu ay katılacak olan ama gelecek aya sarkan o kişi kimOcak ayına olacak isimde hazır aslında bu ay başkası olacaktı ama düşündüğümüz tarihte sorun vardı. Ocak ayına karar verdik
Şimdilik ilk kez katılacak isimler konuk oluyor.
Kıyamet alametiİlk kez doğru bir duruma el attın
Düzenledim.
Kendisinden fazla beklentim yoktu ama yinede iyi ilerledi
Yıldız bir isim diyeyimBakalım aslında bu ay katılacak olan ama gelecek aya sarkan o kişi kim
İlk kez katılacak isimler konuk olmaya devam etsin, bizlere çok uzun süre sıra gelmesin
Ben kendime adıma soru sormayı da çok sevmem, soru cevaplamayı da çok istemem
Katılmayı kesinlikle istemiyorum. Ama belki benden bir beklentin vardır diye yine de açık kapı bıraktımYıldız bir isim diyeyim
“Bizlere uzun sıra gelmesin” yani heveslisin katılmaya? @Yakamoz-Asi @12.Adam
Melek aktif olmuş ama oralı olmamışKatılmayı kesinlikle istemiyorum. Ama belki benden bir beklentin vardır diye yine de açık kapı bıraktım
Umursamamış demek Bakalım ne zaman teşrif edecek konuyaMelek aktif olmuş ama oralı olmamış