En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
scream'i yeni izlemene sasirdim . :) 1ve2 nin yeri ayridir bende .
arkadas ortaminda puanim soruldugunda scream 1 filmine
7,5 vermistim sanirim.

@RüzgarGülü book of eli begendigim filmlerden turu ozelinde.distopik.
the road filmi ise,yapildigi yildan bugune en begendigim distopik filmlerden .

@DarkLegenD forumda james wan hayrani gordugume memnun oldum. :) bende tum islerini izlemis bir uyeyim. yeni filmini buyuk bir heyecanla bekliyorum . bunun ana nedeni de ; lovecraft dunyasina kendisinin nasil bir dokunus yapacagi , basli basina merak edilesi .> the call of cthulhu.

< lovecraft dedim de(hayranim) ,

yakin donemde yapilan - incident in a ghostland - filmi, hikaye dunyasi ^yazilimini ve de ^yonetmenligini cok ^basarili ve ^kaliteli buldugum bir film.

10 / 7,5 8
Netflix’e yeni gelmiş, haftasonu da Scream 2’yi izlerim. Benim yabancı dizi - film kültürüm dijital platformlar sayesinde gelişti. Sizlere göre geç kalmış olabilirim :D

scream'i yeni izlemene sasirdim . :) 1ve2 nin yeri ayridir bende .
arkadas ortaminda puanim soruldugunda scream 1 filmine
7,5 vermistim sanirim.

@RüzgarGülü book of eli begendigim filmlerden turu ozelinde.distopik.
the road filmi ise,yapildigi yildan bugune en begendigim distopik filmlerden .

@DarkLegenD forumda james wan hayrani gordugume memnun oldum. :) bende tum islerini izlemis bir uyeyim. yeni filmini buyuk bir heyecanla bekliyorum . bunun ana nedeni de ; lovecraft dunyasina kendisinin nasil bir dokunus yapacagi , basli basina merak edilesi .> the call of cthulhu.

< lovecraft dedim de(hayranim) ,

yakin donemde yapilan - incident in a ghostland - filmi, hikaye dunyasi ^yazilimini ve de ^yonetmenligini cok ^basarili ve ^kaliteli buldugum bir film.

10 / 7,5 8
Hoca bu nasıl bir Türkçe? 😳

kusuruma bakma lutfen. okunakli degilse silerim sorun degil .

:ok:
------

anladim. geri donus icin tesekkurler.

ben ilk 2si sonrasi devam etmedim. yillar oldu.
en son cikan filme bakayim dedim ilk 10 dk sonra kapattim.

film konusunda ben zaman fark etmeksizin moduma gore acarim izlerim. bu 1900lerin baslarindan bir eserde olabilir, son cikan vs de.

bu arada , dun , kurak gunler filmini izledim.

Malignant (2021)

James Wan, önceki işleriden farklı olarak değişik bir yola girmiş. Çamaşır makinesi sahnesinden sonra korkutma amacı hiç yok. Gerilim ve aksiyona yönelmiş. Gabriel'ın elektriği kontrol edebilmesi dışında doğaüstü (Cin, şeytan, iblis ve benzeeri) hiçbir unsur yok filmde. Conjuring ve Annabelle gibi filmler ile aynı değerlendirme ölçütlerini göz önünde bulundurarak bir eleştiri yapmak pek fazla doğru olmaz, şahsi kanaatimce.

Filmi sevdim ve eğlendim. Gabriel'ın geriye doğru hareket etmesi çok ilgi çekici. Polis istasyonundaki dövüş sahnesi güzeldi. Ortada hiçbir sebep yokken sandalyeyi polislere atması saçmalar saçmasıydı ve ben hayvan gibi keyif aldım o andan.

10 üzerinden 6.5

Erdal ile Ece 2 ve 39 Derecede Aşk filmlerini izledim.

Erdal ile Ece 2, ilk film kadar güldürmedi. Puanım 5.

39 Derecede Aşk, çerezlik tatlı bir filmdi. Yan rollerde ekranlarda pek denk gelmediğim iyi oyuncular vardı. Bu yönünü de sevdim filmin. Puanım 7.5.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü

Bu alana bir cevap yazın...