Destere

Gel @destere gel @destere bitsin bu gurbet.favoriforumum'da @Forumdash @xemrexxx yorumuna hasret :F:F Şarkı bile yaptirdi köfte ve hor insan :bağır:

aaaa @destere ayoll çocuğun konusu 3 yıldır mesaj almamış 😱😱😱
@xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Nisa @Cengo @gözlemci @denizz19 @mrt-06 @Bully @RüzgarGülü @cevaa
@sürgünüm @OzaN @aserat54 @dizimedya @BesaleT @pompy @MelankoliK
@sokak sanati @Yiğitt @yatutarsa ayolll çocuğa yorum yapın çabukkk:F:F:F

@destere beni çok eğlendiren güldüren birisi zaman zaman çok sapıtıyor gerçi kafasında dünyanın oklavasını kırdım ama neyse artık :F:F:F
severim kendisini ama dostça sevgiden bahsediyorum @destere yine yanlış anlama yanı:F

inadım inat diyenlerden biri protestosunu ısrarla sürdürüyor takdir ediyorum :D birçok ortak dizimiz olduğundan sık sık konuştuğum ve sevdiğim biri :)

Diğerlerinin arasında hemen öne çıkan bir üye. @Çiğdem- ile de çok yakışıyorlar maşallah. Ama ona nasıl dayanıyor, bilmiyorum. Ayrıca protestosunu bitirse çok iyi olur. Gerçi bu iki konudaki istikrarını da takdir ediyorum, ona bir şey diyemem. :X

Destere forumda beni en çok güldürenlerden biri. O kadar foruma üyeyim destere gibisini görmedim. Birde pompy gibisini :F

Foruma neşe kattığını düşünüyorum çok eğlenceli bir insan umarım protestosuna bir son verir ve yeniden daha fazla aktif olur yani severim kendisini. :) Ayrıca ortak dizi izlemek çok zevkli destere ile. :D

Destere forumda beni en çok güldürenlerden biri. O kadar foruma üyeyim destere gibisini görmedim. Birde pompy gibisini :F

Foruma neşe kattığını düşünüyorum çok eğlenceli bir insan umarım protestosuna bir son verir ve yeniden daha fazla aktif olur yani severim kendisini. :) Ayrıca ortak dizi izlemek çok zevkli destere ile. :D
hahahah @destere ve @pompy candır zaten cnm:F:F:F

ayoll @xemrexxx gibisi gördün sanki diğer forumlarda ben kadın olmama rağmen böyle bir çene ömrü hayatımda ilk defa görüyorum hemde bir erkekte :F:F:F