Sen yine de bu hafta yanımızda ol. ⭐Şans vermek istiyorum da kanal NOW olunca, dizinin reytingleri de kötü gelmiş
Sen yine de bu hafta yanımızda ol. ⭐Şans vermek istiyorum da kanal NOW olunca, dizinin reytingleri de kötü gelmiş
Belki şansımız yaver gider diyon ha ?Sen yine de bu hafta yanımızda ol. ⭐
Nerelerden neler döndü. Tekrar niye olmasın.Belki şansımız yaver gider diyon ha ?
Bu haftaki bölümünde de reyting artmazsa final yapacakmış.Şans vermek istiyorum da kanal NOW olunca, dizinin reytingleri de kötü gelmiş
Kötü Kan Dizisi Final Kararı Almış 6 Veya 7 Bölümde Final Yapacakmış
Birsen Altuntaş'tan Aldım Haberi
Söylemiştim. @dnzmrtoztBu haftaki bölümünde de reyting artmazsa final yapacakmış.
Böyle bir şey henüz yok.Kötü Kan Dizisi Final Kararı Almış 6 Veya 7 Bölümde Final Yapacakmış
Birsen Altuntaş'tan Aldım Haberi
Maalesef var, Now'un sırada bekleyen çok dizisi var, bu hafta reytingi artmazsa sonu belliBöyle bir şey henüz yok.
Sadece bu hafta alınacak sonuca göre aksiyon alınacağı doğru. 6 veya 7'de final kararı aldığına dair bir gelişme yok.
Karar almış demek bit sonuçtur. Maalesef var demek ihtimal dahilindedir. İhtimal dâhili olduğunu biliyoruz. Ancak kesinlik yok. ☺️Maalesef var, Now'un sırada bekleyen çok dizisi var, bu hafta reytingi artmazsa sonu belli