22 Eylül 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
TOTAL

1727075389267.png



AB
1727075403045.png



ABC1

1727075418553.png


Kaynak: TIAK
 
Deha 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (1) : 5,49
AB (1) : 6,17
ABC1 (1) : 6,24

Teşkilat 112. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (2) : 5,38
AB (2) : 4,96
ABC1 (2) : 5,37

Kirli Sepeti 34. Bölüm
TOTAL (5) : 3,48
AB (10) : 1,48
ABC1 (6) : 2,42
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Teskilat bekledigim gibi baslamis, sezon boyunca asaga yukari bu oranlarla devam eder (4-6 reyting arasi).

Deha iyi baslamis, göz atmam gerek yorum yapabilmek icin ama tanitimlar da iddialiydi. Sürdürür diye düsünüyorum. Pazar Deha-Teskilat diye devam eder gibi artik.
 
Teskilat bekledigim gibi baslamis, sezon boyunca asaga yukari bu oranlarla devam eder (4-6 reyting arasi).

Deha iyi baslamis, göz atmam gerek yorum yapabilmek icin ama tanitimlar da iddialiydi. Sürdürür diye düsünüyorum. Pazar Deha-Teskilat diye devam eder gibi artik.
7'ye çıkar bence ya Teşkilat
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Merhaba Deha. :) Doğru gün, doğru iş diyebiliriz. Teşkilat'ta yeni kanları ile iyi başlamış. Kirli Sepeti'ne de Ekim ayı sonu gibi veda edeceğiz gibi duruyor. Kötü Kan biraz daha sık dişini senden önce gidecek var gibi. :)
 
Kirli Sepeti'nin bu sezona çok güzel hazırlanmasına rağmen bu kadar düşmesi üzücü. Hani ilk sezon tadını vermese bu durumu anlarım ama yine gayet renkli, eğlenceli ve entrikalı gidiyor. İki gruptaki kayba rağmen diziyi en başından beri daha çok sahiplenen Total grubundaki artış yine de umut verici. Aslında daha önce yaptığım yorumda bir ölçüde haklı çıkmışım, yeni dizi AB'ye hitap ettiği için oradan izleyici koparmış ama kadın-Total izleyici önceki tercihinden vazgeçmemiş. Tabii ki kanalın gadrinden kurtulması için daha çok yükselmesi lazım ve sonraki haftalar ne gösterir bilemeyiz ama yine de pazar dengeleri oturduğunda kaybettiğinin bir kısmını geri alabilir diye düşünüyorum.

Kızıl Goncalar'dan kaçıp görece boş güne sığınmak Deha için işe yaramış gibi görünüyor ama ilk bölüm reytinglerinde dizinin kendisinden çok Aras Bulut İynemli'nin izleyici nezdinde verdiği güven ve merak duygusu etkili olmuştur. Mesela daha önce Baba da Haluk Bilginer etkisiyle böyle başlayıp zamanla düşüşe geçmişti ve Damla Serim'in önceki işlerindeki beceriksizliği de düşünülürse iyi reytingler alsa bile bu iddiasını uzun süre koruyup ekran ömrünü tek sezondan öteye taşır mı soru işareti.

Teşkilat elli kez daha başrol değiştirse izlenecek anladık. :A Özetsiz yayına rağmen 1. olamamış ama yine de sağlam kale olduğunu kanıtlamış.
------

Çorap kokulu erkekler parfüm kokulu kadınları yok etmiş :A
Yok etmiş olsa Total'de yükselmezdi. :A Ayrıca ben o yorumu reyting için değil kendi tercihim için yaptım isterse 0 reyting alsın yine de lafımın arkasındayım. :A
 
Son düzenleme:
Kimse kimseyi kandırmasın Yabani de Kirli Sepeti de yeni sezonu hak etmiyorlardı, ikisi de (nedeni anlaşılamaz şekilde) birdenbire finalden yeni sezona döndü, ikisi de boyunun ölçüsünü (şimdilik) aldı...


Tabii ki 4-5 hafta daha denesinler ama ikisinin de yükseleceğini sanmıyorum, ha belki de Deha düşecek, Teşkilat zaten çok yoruldu, bunlar düşük ihtimal ama her şey olabilir...
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,720
Mesajlar
3,718,936
Üyeler
8,459
Son Üye
Yunusemresahin94