Ben ana mesaja reyting sonuçlarını haftalık olarak aynı anda ekliyorum. Bu sırada her günün altında üye arkadaşlar reyting sonuçlarını yazıyorlardı.password
bir gece masali
@mesmeso artik reyting sonuclari eklenmeyecek mi ? 🙄
dunku sonuclar eklenmemis -kendi basligina.
emegin icin ayrica tesekkurler .
iyi seyirler .
O kadar değil hocam, o kadar değil.Gelecek hafta 2. Bölüm eğer 6+ alırsa, Bahar'a bu sezon gün yüzü yok
Dizilerin reytingleri umarım bu sezon toplanır.
Geçtiğimiz sezon tarih ve aksiyon işleri 8'i bile göremedi, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kuruluş Osman, Hudutsuz Sevda, Arka Sokaklar, Teşkilat. Bunların arasında BBCS bitti, umarım diğerleri bu sezon genel olarak en az 7'leri görebilirler.
Baharı tahtından bile etmeye geliyoruz @AlemdarGelecek hafta 2. Bölüm eğer 6+ alırsa, Bahar'a bu sezon gün yüzü yok
Dizilerin reytingleri umarım bu sezon toplanır.
Geçtiğimiz sezon tarih ve aksiyon işleri 8'i bile göremedi, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kuruluş Osman, Hudutsuz Sevda, Arka Sokaklar, Teşkilat. Bunların arasında BBCS bitti, umarım diğerleri bu sezon genel olarak en az 7'leri görebilirler.
Hangisine hocam o kadar değil ? 😂O kadar değil hocam, o kadar değil.
Ben diziyi izlemiyorum kardeş ama zor yani bakalımBaharı tahtından bile etmeye geliyoruz @Alemdar
Baharın orijinal senaryosu bitti. Dizinin bu sezon şansı olacağını düşünmüyorum.Hangisine hocam o kadar değil ? 😂
------
Ben diziyi izlemiyorum kardeş ama zor yani bakalım
12 almaz ama 7-8 alır yani, zirveye oynar halen dahaBaharın orijinal senaryosu bitti. Dizinin bu sezon şansı olacağını düşünmüyorum.
Bir Gece Masalı dizisinin tekrarı bile iyi oranlar almış. O yüzden Bahar bitmese bile bu dizi tutacaktır.12 almaz ama 7-8 alır yani, zirveye oynar halen daha
Bahar’ı geçmesineHangisine hocam o kadar değil ? 😂
------
Ben diziyi izlemiyorum kardeş ama zor yani bakalım