TRT kanallarını ve TV/dijital yapımlarının olduğu platform.ücretsizi izlemiyordumki ücretlisini nasıl izleyeceğim , bu trt kanalını izlediğimiz şey değilmi ?
trt kanalına ulaşamamıştım maç yayınında tabiide izlemiştim ordan hatırlıyorumTRT kanallarını ve TV/dijital yapımlarının olduğu platform.
TRT 1 de ücretli olacak vay betrt kanalına ulaşamamıştım maç yayınında tabiide izlemiştim ordan hatırlıyorum
Avrupa maçları için bunu yapmak zorundaydılar. Geri kalan şeylerde ciddi bir düşüş olacağını asla düşünmüyorum. Türk takımlarının maçlarını da paralı yapsaydılar o zaman sıkıntı olurdu. Hele bir de yayınlarda sıkıntı yaşamazlarsa artış bile görürler.Gereksiz bir karar, izlenme oranlarının ve üye sayılarının ciddi anlamda etkileneceğini düşünüyorum ama umurlarında olacak mıdır? Hayır.
kırk yılda bir ihtiyacımız düşüyor trt ye onun içinde para falan vermemTRT 1 de ücretli olacak vay be
Sen izlersin bir şekilde bulursun yolunukırk yılda bir ihtiyacımız düşüyor trt ye onun içinde para falan vermem