Canım asıl ben sana teşekkür ederim o muhteşem hoş geldin partisi içinHayatım nispet yapmakla ve ekmeğini yemekle geçtiği için şaşırmadım. Teşekkürler @Bully tekrardan hoş geldin.
Ben reaksiyona tepkimeye doymuş insanımEskiden xli emre de çok reaksiyon alırdı ne olduysa senden sonra oldu @xemrexxx
Burada herkes ben müsaade ettiğim sürece var. Bunu bilmen senin de hayrına olur.Eskiden xli emre de çok reaksiyon alırdı ne olduysa senden sonra oldu @xemrexxx
Bak bir daha gideyim deme çok masraf ettim bu partiye, yalı partileri çok meşakkatli oluyor biliyorsun.Canım asıl ben sana teşekkür ederim o muhteşem hoş geldin partisi için
Hangi ben. Ruzgar mi gül mü 🌹Burada herkes ben müsaade ettiğim sürece var. Bunu bilmen senin de hayrına olur.
------
Aa evet canım o kadar masraf yaptın uğraştın benim için gitmek olmaz şimdiBurada herkes ben müsaade ettiğim sürece var. Bunu bilmen senin de hayrına olur.
------
Bak bir daha gideyim deme çok masraf ettim bu partiye, yalı partileri çok meşakkatli oluyor biliyorsun.
şeytanla meleği aynı bünyede barındırıyormuşsun gibi tezatlar ortaklığıHangi ben. Ruzgar mi gül mü 🌹
Şu resmi forumda 1000 kere kullanmışsindir seninle özdeşleşti
Cok zaman geçtişeytanla meleği aynı bünyede barındırıyormuşsun gibi tezatlar ortaklığı
bunu başarmak herkesin harcı değil
nasıl yani artık zamanla aynı bünyede kardeşçe yaşıyorlarmı diyorsunŞu resmi forumda 1000 kere kullanmışsindir seninle özdeşleşti
------
Cok zaman geçti
Kafa güzel olunca birini bastırıyornasıl yani artık zamanla aynı bünyede kardeşçe yaşıyorlarmı diyorsun
laf aramızda genelde hangisi baskın oluyor ve hangi günlerde onu çözersek ona göre hareket ederiz daha iyi anlaşırızKafa güzel olunca birini bastırıyor
Forumda çok saçma sapan konuşan olduğu için mecburen kullanıyorum.Şu resmi forumda 1000 kere kullanmışsindir seninle özdeşleşti
------
Cok zaman geçti
bu sayfada hiç sesim çıkıyormu ,Tolga ṣov yapmıṣ @serhatt
Sayemde.Tolga ṣov yapmıṣ @serhatt