RüzgarGülü
Favori Üye
Dedim ya oynamadım. Aklımı karıştırdın sen iyi ki oynamamisimİng maçına 1 mi oynadın ?
------
Kaybetsem sevinecektin herhalfr
Dedim ya oynamadım. Aklımı karıştırdın sen iyi ki oynamamisimİng maçına 1 mi oynadın ?
Yoo neden sevineyim ki ben öyle bir insan mıyım ?Dedim ya oynamadım. Aklımı karıştırdın sen iyi ki oynamamisim
------
Kaybetsem sevinecektin herhalfr
Bilmem. Sinsi emoji koydun ya ondan dedimYoo neden sevineyim ki ben öyle bir insan mıyım ?
Hangi mesaja koydum sebebi vardır illa ki.Bilmem. Sinsi emoji koydun ya ondan dedim
Bak bu mesaja koymuşsun hani 1 mi diyeİng maçına 1 mi oynadın ?
Gördüm teşekkür ederim, kg var oynasaydın tutmuştu.Bak bu mesaja koymuşsun hani 1 mi diye
Oynamadım diye kendimi avutuyorum ne güzel. Yoksa 1 oynayacaktım.Gördüm teşekkür ederim, kg var oynasaydın tutmuştu.
Canlı dan denediğin oldu mu?Oynamadım diye kendimi avutuyorum ne güzel. Yoksa 1 oynayacaktım.
Canlıdan ben bir ara yüklü girip 5 6 sene önce misal 10 dk var bitmesine felan skora basıyordum. 1.5k felan.Canlı dan denediğin oldu mu?
Ne kadar kazanmışsın 5 6 sene önce.Canlıdan ben bir ara yüklü girip 5 6 sene önce misal 10 dk var bitmesine felan skora basıyordum. 1.5k felan.
İyi kazandım ama sonra bir patladım bir daha denedim 2 3 patladım derken canlı bıraktım
Maç 1-0 Ken ne verecek ki ufak ufak veriyordu işte iyi kazandım dedigim kazanmak. Yoksa şirket açacak kadar olmadıNe kadar kazanmışsın 5 6 sene önce.
Şirketi nereden çıkardın? Miktarı sordumMaç 1-0 Ken ne verecek ki ufak ufak veriyordu işte iyi kazandım dedigim kazanmak. Yoksa şirket açacak kadar olmadı
------
Ve en sonunda ordaki sanal oyunlarda yedim parayı kumar felan çıkınca işler çok bozuldu bende bozuldum.
Bazen bin bazen 500 ama sonunda hep zararŞirketi nereden çıkardın? Miktarı sordum
Bin mi beşyüz mü ?
Aynen tuttu bugün Avusturya maçına Avusturya'ya oynasam. 1.67 oran yeter ama Hollanda maçına üst.eklesem nasıl senceTutmuş kupon .
Tutmadıİlk maç tamam sıra 2. Maçta.