Nerde kaldın kuzzzz ?Ogeday olacak bence
Nerde kaldın kuzzzz ?Ogeday olacak bence
ilk kez şu kazansın bu kazansın demiyorum. İki tane hak eden isim finalde. Tabiki iki kere kadın şampiyonluk üst üste gelmesinden kalbim yana olsada Ogeday’ın kazanmasıda üzmez.
Murat spiker, Acun yorumcu olmuş.ilk kez şu kazansın bu kazansın demiyorum. İki tane hak eden isim finalde. Tabiki iki kere kadın şampiyonluk üst üste gelmesinden kalbim yana olsada Ogeday’ın kazanmasıda üzmez.
Erkeklerden desteklediğim isim finalde. Kadınlarda ise Nagihan ve Nefiseydi
Tepeden düş.Rüzgarlı Tepe izliyordum
Ne mana şimdi ?
Murat spiker, Acun yorumcu olmuş.
------
Tepeden düş.
Sana nefes alsa yetiyor.Kudurdun iyice.İyi bildin fena düşüyorum bu adama nasıl düşmemeyeyim @xemrexxx duymasın
Ekli dosyayı görüntüle 127396
Queen seneye gelsin de destekleyelim.sen git evrimle dedikodu yap melun
Yok valla çok yakışıklıSana nefes alsa yetiyor.Kudurdun iyice.
Az bize de çalışsın haziran’ı yarıladık. Nerde transferler ? Senin iş kolay.Queen seneye gelsin de destekleyelim.
Yunus emre junior 😂😂Birine benzettim.
Performans senedi olursa yine max Seda aktuğlu kadar kalırQueen seneye gelsin de destekleyelim.
Şarkı tanıtımı için poyrazla da poz verir
Kovuldun çıkAz bize de çalışsın haziran’ı yarıladık. Nerde transferler ? Senin iş kolay.
ilk kez şu kazansın bu kazansın demiyorum. İki tane hak eden isim finalde. Tabiki iki kere kadın şampiyonluk üst üste gelmesinden kalbim yana olsada Ogeday’ın kazanmasıda üzmez.
Erkeklerden desteklediğim isim finalde. Kadınlarda ise Nagihan ve Nefiseydi
Rüzgarlı Tepe izliyordum
seneye oyuncuları bunlarla değiştirebilirler çok gerçekçi oynarlar tüm ödülleri alırlar @serhatt @Hazem @Carpe Diem @ZeynoQueen seneye gelsin de destekleyelim.
Mesajımın , Hande ile ne ilgisi var ? Beynin mi sulandı ?Yunus emre junior 😂😂
------
Performans senedi olursa yine max Seda aktuğlu kadar kalır
------
Şarkı tanıtımı için poyrazla da poz verir
------
Kovuldun çık
x.com
x.com------
seneye oyuncuları bunlarla değiştirebilirler çok gerçekçi oynarlar tüm ödülleri alırlar @serhatt @Hazem @Carpe Diem @Zeyno
x.com
x.com------
helal olsun yasin
x.com
x.com
Mesajımın , bazlama Hande ile ne ilgisi var ? Beynin mi sulandı ?
Edit ettim domatesi geri alır mısın ?Kıza öyle deme beee
yol onu teyzoşKıza öyle deme beee
Boş yapma .yol onu teyzoş
Edit ettim domatesi geri alır mısın ?
yol onu teyzoş
Harika olur.Aferim sana
Seni yolsam nasıl olur