Niye öğreneyim o ka algı yapıp ekmek yiyoruzSen bana hiçbir şey yapamazsın bunca senedir öğrenemedin mi?
Niye öğreneyim o ka algı yapıp ekmek yiyoruzSen bana hiçbir şey yapamazsın bunca senedir öğrenemedin mi?
Boğazında kalsın. O algıların işe yaramıyor artık.Niye öğreneyim o ka algı yapıp ekmek yiyoruz
Heyatım bir zemin var ki algı yapıyorum misal 7 kocan var ben onu algıyla 13-14 yapıyorum yani ateş olmayan yerden duman çıkmazBoğazında kalsın. O algıların işe yaramıyor artık.
1 tane bile yok halbuki.Heyatım bir zemin var ki algı yapıyorum misal 7 kocan var ben onu algıyla 13-14 yapıyorum yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz
1 yıl önce bugün kurtulmuşuz bu saçmalıktan, hatırlatayım dedim. Helva kavurup yersin belki. @xemrexxx
Halit gibi merdivenden yuvarlanma vaktin gelmiş @Carpe Diem @serhatt konuya1 yıl önce bugün kurtulmuşuz bu saçmalıktan, hatırlatayım dedim. Helva kavurup yersin belki. @xemrexxx
Gereken cevap bir önceki mesajda verildi.Halit gibi merdivenden yuvarlanma vaktin gelmiş @Carpe Diem @serhatt konuya
Halit gibi merdivenden yuvarlanma vaktin gelmiş @Carpe Diem @serhatt konuya
Nasıl da harcadılar bir hiç uğruna. Sonrasında da dizi diye bir şey kalmadı ortada zaten.Şahika üzümlü kekim.
Harcanışı kötü oldu da o gittikten sonra da gayet iyiydi son bölümler hariç.Nasıl da harcadılar bir hiç uğruna. Sonrasında da dizi diye bir şey kalmadı ortada zaten.
------
Onur Tuna ve Nesrin Cavadzade her ne kadar dizi final yapmadan önce ayrılmış olsalar da şu an rol aldıkları dizi (Şahane Hayatım) bugün final yapıyor, ilginç bir tesadüf. @xemrexx @serhatt
------
@xemrexxx
Bir süre daha izlemeye devam etmeme rağmen aklımda iyi yada kötü hiçbir şey kalmadı o bölümlere dair, o yüzden pek iyi olduğunu düşünmüyorum.Harcanışı kötü oldu da o gittikten sonra da gayet iyiydi son bölümler hariç.
Hayat tesadüflerle dolu... Şahane Hayatım'da hiç bir araya geldiler mi acaba?
Güzel bir çift olurlardı.Bir süre daha izlemeye devam etmeme rağmen aklımda iyi yada kötü hiçbir şey kalmadı o bölümlere dair, o yüzden pek iyi olduğunu düşünmüyorum.
Gelmişler. 😱
Orada da harcadılar.Güzel bir çift olurlardı.