'Yıldızlar Bana Uzak' Final Yapıyor! | ATV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
GD5P88EWMAAnCYl

ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak'tan kötü haber!

Yapımcılığını O3 Medya ve Ortaks Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Marin ve Elifcan Ongurlar'ın paylaştığı, ilk bölümüyle yılbaşı akşamı ekrana gelerek dikkat çekse de reytinglerde başarıya ulaşamayan yapım, 4. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı.

Yıldızlar Bana Uzak, final bölümüyle Pazar 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Dizi Doktoru

Ne Gemiler Yaktım'ı beklerken Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak'ın final haberi geldi. Show TV, Pazartesi gün bitimine kalmaz fişini çeker demiştim ama Ay Yapım hatrına devam edecek sanırım.

Yıldızlar Bana Uzak'ın yerini aldığı ve final bölümü yayınlanmadan 4. bölümde yayından kaldırılan Altın Kafes ile aynı bölümde bitmesi de ironik :A

Afişten belliydi çok sürmeyeceği :A final bölümü önümüzdeki günlerde PT-2'ye şutlanıcak bence :A

Olan Furkan Andıç'a oldu umarım yakın zamanda izleyebileceğimiz bir dizi de görürüz :(

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ne Gemiler Yaktım'ı beklerken Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak'ın final haberi geldi. Show TV, Pazartesi gün bitimine kalmaz fişini çeker demiştim ama Ay Yapım hatrına devam edecek sanırım.

Yıldızlar Bana Uzak'ın yerini aldığı ve final bölümü yayınlanmadan 4. bölümde yayından kaldırılan Altın Kafes ile aynı bölümde bitmesi de ironik :A
İkisinin toplamı anca tek sezonun bölüm sayısın yarısını geçiyor.Matematik problemi gibi.Yeni dizinin 4.bölümünü bekliyoruz.Bakalım hangi bahtsız dizi olacak ? :A

• Beğendim

5 diyorlardı ama yayınlandı mı bilmiyorum

• Beğendim
Yıldızlar Bana Uzak'ın afişi görüldüğünde tutar demiştim. Ama yinede en fazla 8 bölüm biçmiştim. Elifcan Ongurlar kendisini harcamaya devam ediyor. :(

Gürkan Uygun'u Hudutsuz'a bekleriz.

• Beğendim
Gurkan Uygun Pusudan sonra kendisini neden bu kadar ucuzlastirdi ? Dizisi marka dunya çapında iş kendisi nerde ucuza işler var orada neden yapımcıların arkasında surunmesini istemedi ? Artık boşuna ekranda öyle dev oyuncu yok artık devle bir araya gelse bile tutmaz adam kendi kendisini mahv etti simdiden ekran reytingleri dusmeye basladi genel olarak bu yazda kanallar surunecek anlasilan

• Beğendim