İnci Taneleri - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,908
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
F_Xw5zKXcAA9Sw6

Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra televizyona döndüren BKM imzalı Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka ile başrolünü paylaştığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İnci Taneleri, yakında Kanal D'de!

Eşini öldürmüş bir adamın (eğer ters köşe ise de yazılan replikler ve tanıtım stratejisi berbat) vasat hikayesinden daha ilgi çekeceği kesin Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü'nün. :)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Esas konu böyle değildir ama yine de eşini öldürmüş bir katil figürü üzerinden romantik dizeler söyletmek tartışma yaratma açısından iyi olsa bile diziyi pazarlama açısından çok ama çok büyük bir falso. Zaten kast seçimleri nedeniyle diziye olan hevesim gitmişti bir de böyle hatalı şekilde yola çıkılması iyice soğuttu.

• Beğendim
Hazar'ın dansı çok eleştirilmiş ama pavyondaki insanlar nasıl dans eder bilmediğim için bir şey diyemem. Zaten ona değil fragmanın sadece dans üzerine kurulu olmasına takıldım. Karakter odaklı olacaksa farklı sahne ve diyalog içeren bir fragman olabilirmiş. Strateji doğru mu tartışılır ama son zamanlarda tepki çeken dizilerin reyting açısından bunu avantaja çevirdiğini düşünürsek mantıklı olabilir.

• Beğendim