Google Türkiye'de Bu Yıl En Çok Hangi Diziler Arandı?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,559
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221208_120952-jpg.119482

Google, Türkiye genelinde 2023'te en çok aranan dizileri paylaştı!

Google tarafından paylaşılan verilere göre 2023'te en çok OGM Pictures imzalı 'Yalı Çapkını' aranırken 2. sırada Netflix dizisi 'Wednesday', 3. sırada ise RTÜK cezası ile dikkatleri üzerine çeken 'Kızılcık Şerbeti' dizisi yer aldı.

Öte yandan 'Aile' 4, 'Hudutsuz Sevda' 5, 'Şahmaran' 6, 'Yabani' 7, 'The Last Of Us' 8, 'Kirli Sepeti' 9, 'Ruhun Duymaz' ise 10. sırada yer aldı.

• Harika
Reactions: Angelica
Kızılcık Şerbeti bu yıl 1. olur diye tahmin etmiştim ama en azından ilk 3'e girmiş buna da şükür. :A Kirli Sepeti'nin ilk 10'da olması daha çok şaşırttı ama diziden bağımsız olarak bildiğimiz ev eşyası olarak aratmaları da dahil etmişler mi yoksa dizi olarak ayrılmış hali mi merak ediyorum. :A

Kızılcık Şerbeti bu yıl 1. olur diye tahmin etmiştim ama en azından ilk 3'e girmiş buna da şükür. :A Kirli Sepeti'nin ilk 10'da olması daha çok şaşırttı ama diziden bağımsız olarak bildiğimiz ev eşyası olarak aratmaları da dahil etmişler mi yoksa dizi olarak ayrılmış hali mi merak ediyorum. :A
Ona bakarsan aile dizisi gerçekten 4. Mü yoksa aile ile ilgili aramalar var mı içinde belirsiz :X

Bence ikincisi :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Kirli Sepeti ile yayına en son başlamış olmalarına rağmen Hudutsuz Sevda'nın Şahmaran, Ruhun Duymaz ve The Last Of Us gibi popülerliği yüksek işleri geride bırakması. :Z Boşuna Perşembenin sefiri demedik, gelecek yıl zirvede yer alır Bahadır Özdener farkıyla. :bhr:

Kirli Sepeti ile yayına en son başlamış olmalarına rağmen Hudutsuz Sevda'nın Şahmaran, Ruhun Duymaz ve The Last Of Us gibi popülerliği yüksek işleri geride bırakması. :Z Boşuna Perşembenin sefiri demedik, gelecek yıl zirvede yer alır Bahadır Özdener farkıyla. :bhr:

Ne güzel sevdiğim izlediğim dizilerim varr :A
@serhatt ın en çok aradığı diziler hep +18 sitelerdeymiş ve bir grup erkek arasında geçiyormuş hikayeler :A :A @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @12.Adam

Ona bakarsan aile dizisi gerçekten 4. Mü yoksa aile ile ilgili aramalar var mı içinde belirsiz :X

Bu mantık üzerinden devam edersek yalı çapkını arama amaçlarını düṣünmek bile istemiyorum. :A :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Diğer kategorilerin sonuçlarını merak edenler buradan bakabilir.

Ne güzel sevdiğim izlediğim dizilerim varr :A

İftiralarına karnımız tok başka kapıya aman foruma. :F

Kirli Sepeti adına sevindim.

Bu mantık üzerinden devam edersek yalı çapkını arama amaçlarını düṣünmek bile istemiyorum. :A :F
Kaknem @Aserat rezil rüsva olmuş :F :F @ozmoturk @offensive @cookies @Carpe Diem @Dosi @Zeyno @batuhankaralar

• Güldürdün
Reactions: serhatt