- Reaksiyon puanı
- 34,532
- Puanı
- 1,061
O kısım var mı bilmiyorum ama bu kavgaydı, izleyip vakit öldüremem
Güzel vurmuṣ Berna helal
Yarışmaya veda etmişti. Yalnız Berna’da ağzı pismiş yani sürekli küfürler ettiğini söylüyordu yarışmacılarGüzel vurmuṣ Berna helal
Eski survivor da olsaydı tadı çıkardı şimdikiler tırtFena mı kavga ediyorlar @12.Adam güzel kadın kavgası varsa izleriz
Yazmıştım halbuki Berna’yı kışkırtmıştı, Berna tekme attı ve diskalifiye olmuştu
En son katıldıklarında barışmışlardı ama
O tekmeyi izlemem gerek derhal
Hilmicem bir takipçisine gelmeyeceğim diye belirtmiş. Bir öncekinde Ayşe’ye de çok ısrar edilip sonra hazırlanmadan yedeklerden gelmişti, belki ikna edilir.Hilmicem, Avatar Atakan bekleniyor...
Serenay ve Duygu da gelecekmiş sanırım.
Yarışmaya veda etmişti. Yalnız Berna’da ağzı pismiş yani sürekli küfürler ettiğini söylüyordu yarışmacılar
Bu arada Sahra’da Türkiye güzeli seçilmiş zamanında . Yeni öğrendim
Fiziği güzel olduğu içinSahra nasıl Türkiye güzeli aboooovvvv
@Dosi 2014 sahrayı görmemiş galiba hadi Müge deseydi anlardım o çok güzeldi ama Sahra hiç güzel değildiSahra nasıl Türkiye güzeli aboooovvvv
Fiziği güzel olduğu için
Cıbıldak fotomu bekledin
Ekli dosyayı görüntüle 123161
Videosunu paylaştık ya ayrıca ben yüz değil, fizikten bahsettim. Sürekli yanlış anlıyorsun ve tamam onuda paylaşalım aşağıda@Dosi 2014 sahrayı görmemiş galiba hadi Müge deseydi anlardım o çok güzeldi ama Sahra hiç güzel değildi
Videosunu paylaştık ya ayrıca ben yüz değil, fizikten bahsettim. Sürekli yanlış anlıyorsun ve tamam onuda paylaşalım aşağıda
2014 zamanıda böyleydi bu arada
Bu türkiye güzeli seçildiyse onu seçen kişiler için dürüst düşüncelerimi yazarsam uzun bir süre foruma giremem.Videosunu paylaştık ya ayrıca ben yüz değil, fizikten bahsettim. Sürekli yanlış anlıyorsun ve tamam onuda paylaşalım aşağıda
2014 zamanıda böyleydi bu arada
Aradan çok zaman geçti, başından evlilik geçti. Sakin biridir belki artık ama Turabi ile çok benzerlerdi.Bu görüntü ile aklımda zaten. Baya sert biri gibi duruyor
Yaz, seni banlayalım, ilk kez bir arkadaşımı banlamış olurum en azındanBu türkiye güzeli seçildiyse onu seçen kişiler için dürüst düşüncelerimi yazarsam uzun bir süre foruma giremem.
Bak bak bak ne kadar meraklıymış beni banlamak içinYaz, seni banlayalım, ilk kez bir arkadaşımı banlamış olurum en azından
Aradan çok zaman geçti, başından evlilik geçti. Sakin biridir belki artık ama Turabi ile çok benzerlerdi.
Yaz, seni banlayalım, ilk kez bir arkadaşımı banlamış olurum en azından
Geçen sene Ekim ayında dava açılmış ama boşanmış mı bilmiyorum. Devamı yok haberlerdeBoşandı mı?
Geçen sene Ekim ayında dava açılmış ama boşanmış mı bilmiyorum. Devamı yok haberlerde
Size bilgi aktarmak için hemencecik Google amcaya koşuyorumMaṣallah süpermoduma her ṣeyi biliyor valla
Size bilgi aktarmak için hemencecik Google amcaya koşuyorum
Güzel vurmuṣ Berna helal
Yarışmaya veda etmişti. Yalnız Berna’da ağzı pismiş yani sürekli küfürler ettiğini söylüyordu yarışmacılar
Bu arada Sahra’da Türkiye güzeli seçilmiş zamanında . Yeni öğrendim
Eski survivor da olsaydı tadı çıkardı şimdikiler tırt
Hilmicem, Avatar Atakan bekleniyor...
Serenay ve Duygu da gelecekmiş sanırım.
Yasin gelmişken taner de gelmeli@Dosi 2014 sahrayı görmemiş galiba hadi Müge deseydi anlardım o çok güzeldi ama Sahra hiç güzel değildi