Çöp Adam - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,371
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230906_110429-jpg.122988

Star TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi 'Çöp Adam'ın yeni sezonu için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu, Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı dizi, çarşamba gününden itibaren izleyici ile buluşmaya kaldığı yerden devam edecek.

Çöp Adam, yeni sezon ilk bölümüyle çarşamba 20.00'de Star TV'de!

6-7 bölüm daha yayinlanir ve yayindan kalkar bence. Zaten geçen sezon reytingleri okadar parlak degildi. O zamana kadar Baris Arduç'lu Saplanti dizisi hazirlanir ve yerine gelir...

Salı 23.59'da açıklasalarmış fragman ve yayın tarihini. :A Yalı Çapkını'nda fanları ihya etmek için kırk takla atan OGM ve Star'ın konu Ömer ve Çöp Adam'a geldiğinde sığıntı gibi davranması içler acısı.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Bu diziyi YÇ ve Ömer'in yanında promosyon vermişler gibi :A Oldu olacak fragmanın peşine ilk bölümü de yayınlasaydınız aradan çıkardı.

Max 5 bölüm ama anlaşma gereği yıl sonuna kadar sürer.

Yeni sezon fragmanını sezona 4 gün kala sabahın köründe vermeleri… OGM ve Star’ın Çöp Adam’a karşı olan özensizliği asla bitmiyor. Geçen sezondan beri üvey evlat gibi davranıyorlar bu diziye. Ayrıca ne bu acele ya daha sete yeni çıktılar yine stoksuz giderek paldır küldür yayınlanacak.

Bu akşam yeni sezonu merakla bekliyorum. Berrin'siz bir sezonu izlemek zor olacak ama yeni hikayeyi de merak ediyorum. :bhr:

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Yeni sezon fragmanını sezona 4 gün kala sabahın köründe vermeleri… OGM ve Star’ın Çöp Adam’a karşı olan özensizliği asla bitmiyor. Geçen sezondan beri üvey evlat gibi davranıyorlar bu diziye. Ayrıca ne bu acele ya daha sete yeni çıktılar yine stoksuz giderek paldır küldür yayınlanacak.

Bu akşam yeni sezonu merakla bekliyorum. Berrin'siz bir sezonu izlemek zor olacak ama yeni hikayeyi de merak ediyorum. :bhr:
Sedef çıktığı için bu sezon reytingleri coşacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and 12.Adam