Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Kırmızı Pelerin" Romanı Dizi Oluyor! | Star Tv

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,445
Puanı
610
images.jpeg-1.jpg

Gülseren Budayıcıoglu'nun geçen yıl çıkarttığı son romanı Kırmızı Pelerin adlı kitabı dizi oluyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'in üstleneceği senaryosunu son olarak Camdaki Kız adlı dizinin senaristliğini üstlenen Seda Altaylı ve Gülseren Budayıcıoğlu birlikte oluşturmaya başladılar.

Kırmızı Pelerin Kitabı Konusu;
Çocuklukta yaşanan bir tacizin, bu tacizin koyu gölgesi altında geçen yılların, yalnızlığın, kimsesizliğin, her şey bitti derken açılan yepyeni kapıların, kısaca iyisiyle kötüsüyle macera dolu, dokunaklı bir hayatın hikâyesi bu; çok masum bir aşk hikâyesi aslında.

KIRMIZI PELERİN YENI SEZONDA STAR TV'DE.

OGM PICTURES , Star TV'de Ömer, ÇÖP Adam ve Yalı Çapkını yani sıra Saplantı ve Saklambaç dizilerini de hazırladığını açıkladı.

Kaynak : Birsen Altuntaş

Kitabı ilk satın aldığımda tahmin etmiştim dizisinin yapılacağını. Tahminimden çabuk oldu bu dizinin haberini almamız.

Çok etkileyici bir kitaptı bu Ayşa nın hayatı acılarla doluydu ve Ali ile çok masum aşkları vardı bakalım dizide nasıl olacak

• Olmamış
Reactions: Carpe Diem
Ayşa nın yaşadıkları zordu bilinen bir taciz hikayesi ama Ayşa daki etkisi inanılmaz etkileyici öyle güzel değişiyordu ki Ayşa izlemek çok iyi olacak çok inşAllah güzel uyarlar ya

@S.G.A.T. @Alos olmamış atmışsınız ne kadar tepki gösterirseniz gössterin bunlar yaşanmış ve yaşanmaya devam ediyor keşke yaşanmasa keşke izlemesek iyi olacak dedim çünkü belki utananlar olur

@S.G.A.T. @Alos olmamış atmışsınız ne kadar tepki gösterirseniz gössterin bunlar yaşanmış ve yaşanmaya devam ediyor keşke yaşanmasa keşke izlemesek iyi olacak dedim çünkü belki utananlar olur
Biz üstü örtülsün demiyoruz ki biz? Mağdurları daha çok travmatize ediyor. Ve seninle aynı düşünceye sahip olmak zorunda mıyız?

• Olmamış
Reactions: Angelica
Bilinen bir taciz hikayesi yazmıştın o kısım hoş değildi. Bir insana tecavüz eden birisinin her hangi bir diziden utanacağını düşünmüyorum.

Bilinen bir taciz hikayesi yazmıştın o kısım hoş değildi. Bir insana tecavüz eden birisinin her hangi bir diziden utanacağını düşünmüyorum.

Spoi vermemek adına öyle yazmak zorunda kaldım hoş değil evet maalesef yaşanmış keşke yaşanmasaydı valla bende kesin konuşmadım belki dedim utanmaları zor
@Alos ben benimle aynı düşüncede olun demiyorum ben sadece düşüncemi söyledim o kadar mağdurlara hiç bişi yapmıyor Gülseren hoca öyle bi değiştiriyor kendileri olduğunu dahi anlamıyorlar merak etme onu Gülseren hoca düşünüyordur

• Olmamış
Reactions: Carpe Diem
@Alos ben benimle aynı düşüncede olun demiyorum ben sadece düşüncemi söyledim o kadar mağdurlara hiç bişi yapmıyor Gülseren hoca öyle bi değiştiriyor kendileri olduğunu dahi anlamıyorlar merak etme onu Gülseren hoca düşünüyordur
Eee televizyon da gören hasta anlamayacak mı? o kadar saf olduklarını düşünmüyorum. O kadın paradan başka hiç birşey düşünmez merak etme.

Spoi vermemek adına öyle yazmak zorunda kaldım hoş değil evet maalesef yaşanmış keşke yaşanmasaydı valla bende kesin konuşmadım belki dedim utanmaları zor
Gülseren hoca, bu mağduriyetler üzerinden tüm ailesinin 70 senelik giderlerini bir kalemde karşıladı. Bunu biliyorum bir tek.

Kimse mağdurları düşünüyorlar falan diyemez. Tonla para kazanıyorlar bu sayede. Millet aptal değil, anlıyoruz niyetlerini.

Bu kadının kaç romanı var daha?
Yaşanmış hikaye adı altında kendi dizilerini meşru yapıyorlar yaşanmış her olayın dizisi mi olmalı veya her yaşanmış olay gösterilmeli mi?

Bu kadının kaç romanı var daha?
Yaşanmış hikaye adı altında kendi dizilerini meşru yapıyorlar yaşanmış her olayın dizisi mi olmalı veya her yaşanmış olay gösterilmeli mi?
Yeni kitabı çıkıyor şimdi. Gölgedeki kadınlar mı ne. Onun da 3 dizisi çıkar :D
------

Yeni kitabı çıkıyor şimdi. Gölgedeki kadınlar mı ne. Onun da 3 dizisi çıkar :D
“Görünmeyen Kadınlar”

• Beğendim
Reactions: Angelica