M TV "Fav10 Apartmanı" Bayram Özel Bölümüyle Geliyor! | M Tv

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,181
Puanı
610
images.jpeg-1.jpg

FAV10'un ilgiyle takip edilen dizisi Bayram Özel Bölümüyle Geliyor.

Geçtiğimiz şubat ayında 4. Sezonuyla Final yapan M TV'nin sevilen dizisi Fav10 Apartmanı bayram özel bölümüyle geliyor.

Fav10 Apartmanında @Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @12.Adam @Doğan @Yakamoz-Asi @Cervantes 'in heyecan ve maceraları konu ediliyordu.

FAV10 APARTMANI BAYRAM ÖZEL TANITIM

FAV10 Apartmanında bayram havası gelmiştir. Dosi İsveç'ten gelmiştir. Angelica kendisine kalan mirasla bahçeye küçük bir ahır yaptırmıştır. Ahırın anahtarını ise Xemrexx'e vermiştir.

Bayram sabahını beklerken Xemrex'in hain planlarıyla başlarına bazı maceralar gelecek. Peki bu macerada The_Erinch ve Zeyno Xemrex'e ne yapacaklar. Serhat bayram sabahı Xemrex'e ne yedirecek hepsi ve daha fazlası bayram özel bölümde.

FAV10 APARTMANI
BAYRAM ÖZEL | 28 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Ahaa geri dönmüşüz :Z Kız gözün kör olmasın o kadar parayla yaptıra yaptıra ahır mı yaptırdın vizyonsuz seni @Angelica hadi ahır yaptırdın anahtarını ne diye @xemrexxx veriyorsun o ahırı allar pullar da başka ahır diye 3 katına sana geri satar :A

Bende şuan onu düşünüyorum hangi akılla @xemrexxx e verdiysem :A
------

Gitmiş miras parası ile ahır yaptırıp birde anahtarı emreye vermiş 🤷🙈 😛😛😛 @Angelica @xemrexxx
------

Bahçeye 2 bıyıklı heykeli diktirip başına serhatı diksen daha hayra geçerdi 🤣😅🤪

Ben nasıl böyle birşey yaptım ya:A

Gitmiş miras parası ile ahır yaptırıp birde anahtarı emreye vermiş 🤷🙈 😛😛😛 @Angelica @xemrexxx
------

Bahçeye 2 bıyıklı heykeli diktirip başına serhatı diksen daha hayra geçerdi 🤣😅🤪

Bende şuan onu düşünüyorum hangi akılla @xemrexxx e verdiysem :A
------

Ben nasıl böyle birşey yaptım ya:A

@xemrexxx e ayvayı yedireceğim. :F
şimdiden damgamı vurdum :A

Ahaa geri dönmüşüz :Z Kız gözün kör olmasın o kadar parayla yaptıra yaptıra ahır mı yaptırdın vizyonsuz seni @Angelica hadi ahır yaptırdın anahtarını ne diye @xemrexxx veriyorsun o ahırı allar pullar da başka ahır diye 3 katına sana geri satar :A
Bu sezon ben yokum ne hikmetse zaten rolumde azdı😁