Sevmediğim parçanın karşısına çıksa banko seçerdim.Bilir O Beni
İnfantino kılıklı çekmesin artık.Benide üzen eslesmeler oldu. @Bully kötü kura cekmis
oy kullanmayan birinin kura cekmesi daha iyi. Ona teslim etmeye devam kendisi ayrica bu etkinligi yürütendi.İnfantino kılıklı çekmesin artık.
Bu nasıl yürütme ? Kendisi neden foruma gelmiyor?oy kullanmayan birinin kura cekmesi daha iyi. Ona teslim etmeye devam kendisi ayrica bu etkinligi yürütendi.
yok eskilerde o yürütüyordu onu diyorum 2020'de de yapacakti ama ara verip üstüme yikmisti herseyi sonrasinda ben yürüttüm. Baska yanasan yokBu nasıl yürütme ? Kendisi neden foruma gelmiyor?
oy kullanmayan birinin kura cekmesi daha iyi. Ona teslim etmeye devam kendisi ayrica bu etkinligi yürütendi.
Hamdi Bey çeksin kurayı.Bu nasıl yürütme ? Kendisi neden foruma gelmiyor?
Etkinliği sen yürütüyorsan sadece kura çekme işini mi devrettin?yok eskilerde o yürütüyordu onu diyorum 2020'de de yapacakti ama ara verip üstüme yikmisti herseyi sonrasinda ben yürüttüm. Baska yanasan yok
Hamdi Bey'in ilgi alani degilHamdi Bey çeksin kurayı.
bunu cidden soruyormusun? Bu etkinligi baskasi yürütse konulari acardiEtkinliği sen yürütüyorsan sadece kura çekme işini mi devrettin?
En azından yüzünü görürdük. :a (Foruma girerdi anlamında . )Hamdi Bey'in ilgi alani degil
bunu cidden soruyormusun? Bu etkinligi baskasi yürütse konulari acardi
kura isleminide ben yaptim taki bu tura kadar. Ikili elemelerde el atmiyorum genelde