Keith Long
Favori Üye
Senaryo yazmam gerekiyor yazamiyorum Sebep fenerbahce-istanbulspor maçinda çalinan iki puanİyi hissetmişsin reyiz
Son düzenleme:
Senaryo yazmam gerekiyor yazamiyorum Sebep fenerbahce-istanbulspor maçinda çalinan iki puanİyi hissetmişsin reyiz
Kim çaldı reyiz '😱Senaryo yazmam gerekiyor yazamiyorum Sebep fenerbahce-istanbulspor maçinda çalinan üç puan
Aaaa bu delirmiş iyice. 😱Aaaa @Keith Long un senaryosu gerçek oldu dizisine kattığı kötü Julia karakteri gibi 😱 😱 @serhatt @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @ozmoturk @batuhankaralar @Özgür @Alos @Emre Ozansoy
Doğan ı kaybedince böyle oldu senin gibi erkek düşkünü demek kiAaaa bu delirmiş iyice. 😱
Ayol her şeyi bana bağlamana yeto artıkın. .ssDoğan ı kaybedince böyle oldu senin gibi erkek düşkünü demek ki
Zengin ve erkek olan her şey sana bağlanabilir sen = para aşkı neticedeAyol her şeyi bana bağlamana yeto artıkın. .ss
Para candır.Zengin ve erkek olan her şey sana bağlanabilir sen = para aşkı neticede
Aaaa @Keith Long un senaryosu gerçek oldu dizisine kattığı kötü Julia karakteri gibi 😱 😱 @serhatt @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @ozmoturk @batuhankaralar @Özgür @Alos @Emre Ozansoy
Kargo Ile olmus virgin media Ile olmusGönderme eft li mi olmuş
basladi sandim. Daha özetmisHer hafta başarımızı arkadaki kuzu gibi izleyen @Aserat @batuhankaralar a selamlar @serhatt @Alos @cookies @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Cervantes Ekli dosyayı görüntüle 121367