'Ego' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,964
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EGO-haber-resim-21de9d7f-f745-4de1-af57-891bb119b5a8.jfif

FOX'un izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Ego'dan kötü haber.

Yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez'in oturduğu; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut'un başrolünü paylaştığı Pastel Film imzalı dizi 13. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Ego, yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

2 hafta önceki reytinginde final haberi gelir demiştim, beklenen haber.

Çılgın fox 0 dizi tutturdu bu sene :A Ego yazın devam edebilirdi bence

FOX için iyi bir bölüm sayısı zaten o bölüm sayısının üstüne çıksa şaşardım.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Sibel - Erhan uyumu, Sibel'in asilliği ve Begüm'ün çıldırmaları güzeldi. Sette yaşanan olaylar da tuzu biberi oldu.

Adım Farah dışında yeni sezona devam edecek dizisi kalmayacak gibi duruyor kanalın :A

Yazık oldu parlak oğlana yine. Şu kanaldan kurtarsın artık kendini yetoo..

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sultanım Tugi abime 298620628 gömlek büyük gelir diye düşünüyorum Şerlok beyciğim, yok mudur dizimizde kendine daha uygun bir partner :A
Tugi abim kendisini yürekten severek bu açığı kapatacaktı Utku beyciğim ama madem öyle dedin tekrar bir düşüneyim... :A

Buldum... Ama öncesinde Aslan beyciğim ile yan yana görünmesi lazım, yoksa Cihan abimizin radarına giremeyebilir öyle seviyor kendisi malum. :A

Cihan.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Tugi abim kendisini yürekten severek bu açığı kapatacaktı Utku beyciğim ama madem öyle dedin tekrar bir düşüneyim... :A

Buldum... Ama öncesinde Aslan beyciğim ile yan yana görünmesi lazım, yoksa Cihan abimizin radarına giremeyebilir öyle seviyor kendisi malum. :A

Ekli dosyayı görüntüle 121166
Yürekten sevme de bir yere kadar Şerlok beyciğim. Biraz da uyum lazım :A

Heh şimdi oldu işte. Aslan ile bir araya gelme olayı da çözülür zaten, tamam oldu bu iş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Oo Dosi hanım da takip ediyor mu dizimizi :A
hem evet hem hayir :A ilk bölüme bakmistim pek sarmamisti ama arada izliyorum. bazi bölumlere bakmadim, en son bölüm haricide ondan 2 bölüm öncesi izlemitim :A takip ediyorum arada yani. Son bölüme yorumlar iyiydi. Bir ara bakarim, yada sali günü özeti izleyip yenisine bakarim :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
hem evet hem hayir :A ilk bölüme bakmistim pek sarmamisti ama arada izliyorum. bazi bölumlere bakmadim, en son bölüm haricide ondan 2 bölüm öncesi izlemitim :A takip ediyorum arada yani. Son bölüme yorumlar iyiydi. Bir ara bakarim, yada sali günü özeti izleyip yenisine bakarim :A
Sen uzaktan takiple bile her türlü vakıf olursun olaylara zaten :A Ben seni full izlemiş olarak sayıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi