Üzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Üzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Sac tavada mı pişircen?@serhat ve sevdiklerini pisirme vakti
@12.Adam
Kız Korhan erkekleri isterse üzerine çıkarlar zatenÜzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Ünallar varken sıkar o biraz.Kız Korhan erkekleri isterse üzerine çıkarlar zaten
Herkese yer vardır senin kalbinde gönlün genişÜnallar varken sıkar o biraz.
Ugursuz dizi @xemrexxxHerkese yer vardır senin kalbinde gönlün geniş
Elhamdülillah.Herkese yer vardır senin kalbinde gönlün geniş
Rakibi her açıdan dize getirdik psikolojik üstünlük bizde.
Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamaz @Dosi @Angelica @AlosÜzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Bu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamaz @Dosi @Angelica @Alos
Sen git spor yap @Ahmed leBu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.
@Ahmed bacımlan spor hocalarımız bunlar bizim. 👄
Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamaz @Dosi @Angelica @Alos
#SerhatKapatılsın @xemrexxxBu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.
Ben kapatılırsam ülkedeki parlaklar aman ülke çöker.#SerhatKapatılsın @xemrexxx
Yalı kaçkınını biat ettirdik bu başarı bizim
Ayrım yapamam ikisini de isterim.Altdaki benim kocam, ah sorry hocam. Diğeri senin olsun. @xemrexxx
Ne pasifi be ikisi de Aktif.Pasif olanı serhata iteleyen Ahmed kurnazlığı bir de azeriler kardeş derler