Üzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Üzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Sac tavada mı pişircen?@serhat ve sevdiklerini pisirme vakti
@12.Adam
Kız Korhan erkekleri isterse üzerine çıkarlar zatenÜzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Ünallar varken sıkar o biraz.Kız Korhan erkekleri isterse üzerine çıkarlar zaten![]()
Herkese yer vardır senin kalbinde gönlün genişÜnallar varken sıkar o biraz.![]()
Ugursuz dizi @xemrexxxHerkese yer vardır senin kalbinde gönlün geniş![]()
![]()
Elhamdülillah.Herkese yer vardır senin kalbinde gönlün geniş![]()
![]()
Rakibi her açıdan dize getirdik psikolojik üstünlük bizde.![]()
Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamazÜzerimizden prim kasıyorlar. 😱
Bu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamaz@Dosi @Angelica @Alos
Sen git spor yap @Ahmed leBu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.![]()
@Ahmed bacımlan spor hocalarımız bunlar bizim. 👄
Üstün olan taraf Afra saraçoğlu nun olduğu taraftır inanmayan @Yakamoz-Asi @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Cervantes e sorabilirsin bu kadar kişi yanlış biliyor olamaz@Dosi @Angelica @Alos
#SerhatKapatılsınBu kadar kişiyi topla benim doğrularım etmez yalnızca benim dediklerim doğrudur.![]()
Ben kapatılırsam ülkedeki parlaklar aman ülke çöker.#SerhatKapatılsın@xemrexxx
Yalı kaçkınını biat ettirdik bu başarı bizim
Ayrım yapamam ikisini de isterim.Altdaki benim kocam, ah sorry hocam. Diğeri senin olsun.@xemrexxx
Ne pasifi be ikisi de Aktif.Pasif olanı serhata iteleyen Ahmed kurnazlığı bir de azeriler kardeş derler![]()