Utku Ateş 'Yasak Elma'da! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,065
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fn0ElkUXoAEEycF.jpeg

FOX'un Medyapım imzalı sevilen dizisi 'Yasak Elma'nın kadrosunda yeni isim!

Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Nehir Erdoğan, Şebnem Dönmez ve Bekir Aksoy'un başrolünü paylaştığı dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Utku Ateş dahil oldu.

Son olarak 'Hayat Bugün'de yer alan Ateş, dizide Yıldız (Ece) ile yakıklaşacak olan gece kulübü sahibi Ata karakterine hayat verecek.

Yasak Elma, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Dizinin senaryosu gökten erkeklerin gelmesi ve başka kadın yokmuş gibi Yıldız'la yakınlaşmasından ibaret. :F Bu adam gerçekten iyi ve karizmatik bir oyuncu ama kariyer yönetimi aşırı kötü.

Dizinin senaryosu gökten erkeklerin gelmesi ve başka kadın yokmuş gibi Yıldız'la yakınlaşmasından ibaret. :F Bu adam gerçekten iyi ve karizmatik bir oyuncu ama kariyer yönetimi aşırı kötü.
Gönül Dağı'nda canlandırdığı karakterle burada anlatılan karakteri tamamen zıt kutuplar şeklinde. Gönül Dağı'ndan sonra oynadığı dizilerin hiçbiri tutmadı ve şimdi de kaç senelik diziye dahil oluyor. :)

Bu dizinin izleyici kitlesine bayılıyorum, her sezon sıkılmadan aynı konuyu farklı erkek oyuncularla izleyip duruyorlar. Keşke her dizinin böyle sadık izleyicileri olsa :A

Yakışır Yıldız’a. Doğan’ı tekrar affetme hatasına düşmez umarım.

Bu dizinin izleyici kitlesine bayılıyorum, her sezon sıkılmadan aynı konuyu farklı erkek oyuncularla izleyip duruyorlar. Keşke her dizinin böyle sadık izleyicileri olsa :A
Edho da 200 bölüm aynı konular işlendi ayol tartışarak ayrılanlar ya da gerçek hayatta ölenler olmasa başroller bile aynı kalacaktı hoşt yani sana :A

• İlginç
Reactions: batuhankaralar