'Yasak Elma' İle İlgili Sürpriz Gelişme! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MV5BZGFhODc0MzktODA2NS00ODEwLTk0MzAtMzJhMTAzYjcxNTk0XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpg

FOX'un Medyapım imzalı sevilen dizisi 'Yasak Elma' ile ilgili sürpriz gelişme!

Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu; Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Nehir Erdoğan, Şebnem Dönmez ve Bekir Aksoy'un başrolünü paylaştığı dizinin bu sezon sona ereceği açıklanmıştı.

Ancak, yaz aylarında Disney+ Türkiye için filminin çekilmesi planlanan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'un 7. sezonu da çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

Yasak Elma, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

PUHAHAHAHAHAHAHA Para uğruna kaç takla atacaklarını şaşırdılar. :kiki: Kalite gibi bir kaygıları olmadığını biliyoruz da hem 7. sezon hem de film derken olmayan senaryoyu (senaryo demek haksızlık olur) bu kadar zorlayacaklarını beklemiyordum. Hani nereden baksan vizyonsuzluğun sözlük anlamı gibi haber. :F

Her sezon başında Yasak Elma'nın son sezonu olacağı vurgulanır, oyuncular buna yönelik açıklamalar yapar ama reytingler iyi gider ve sezon ortasında @Emre Ozansoy sezon finali konusunu açar. Forumdan birileri gelir, konuda gelecek sezon çökeceğini ve erken final yapacağını iddaa eder ama böyle bir şey tabii ki olmaz ve bir sonraki yıl aynı şeyler yine tekrarlanır.

Bunun sonsuz bir döngü olduğunu ve Yasak Elma'nın bizimle beraber yaşlanacağını kabul edelim bence artık. :A

PUHAHAHAHAHAHAHA Para uğruna kaç takla atacaklarını şaşırdılar. :kiki: Kalite gibi bir kaygıları olmadığını biliyoruz da hem 7. sezon hem de film derken olmayan senaryoyu (senaryo demek haksızlık olur) bu kadar zorlayacaklarını beklemiyordum. Hani nereden baksan vizyonsuzluğun sözlük anlamı gibi haber. :F
kudur.jpg

• Harika
Reactions: xemrexxx
Her sezon başında Yasak Elma'nın son sezonu olacağı vurgulanır, oyuncular buna yönelik açıklamalar yapar ama reytingler iyi gider ve sezon ortasında @Emre Ozansoy sezon finali konusunu açar. Forumdan birileri gelir, konuda gelecek sezon çökeceğini ve erken final yapacağını iddaa eder ama böyle bir şey tabii ki olmaz ve bir sonraki yıl aynı şeyler yine tekrarlanır.

Bunun sonsuz bir döngü olduğunu ve Yasak Elma'nın bizimle beraber yaşlanacağını kabul edelim bence artık. :A

Her sezonda olmadı 6.sezonda final kararı aldık denildi öncesinde denmedi

En sevdiğim dizim olsa da bu hamleyi gereksiz buluyorum. Senaryo iyice tıkandı artık ve yeni karakterlerle işi götürmeye çalışıyorlar ama zorlama oluyor. Eda-Şevval ikilisinin olursa eğer 7. sezonda yer alacaklarını asla düşünmüyorum zaten onlar olmazsa AFK faciası yaşanması çok yüksek ihtimal.

Bunun ihtimali bile yok :F Ana kadrodan pek çok oyuncu bu sezonun son sezon olacağı sözünü alarak imza attı, eğer devam kararı alınırsa kadro tamamen değişir.

2 sezondur uzatma kararı alıyorlar artık tadında bitirsinler yoksa finalsiz bitirmek zorunda kalacaklar :A

Geleneksel Yasak Elma final mi sezon finali mi yapacak sorularının sorulduğu döneme girdik demek. Bence bu sezon tadında bitmeli artık. :A Fatih Aksoy’un 200 bölüm hedefi vardı en son ama gerek yok 7. sezona. :A

Her sezonda olmadı 6.sezonda final kararı aldık denildi öncesinde denmedi
Öyle bir şey görmedim sen yanlış hatırlıyorsun herhalde oyuncular 6.sezon için dediler
Yanlış bildiğin konuda bile nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyorsun biliyormuş gibi. :D Kaç sezondur Yasak Elma için bu tarz haberler çıkıyor. Hatırlamıyorum demek farklı karşı tarafa sen yanlış biliyorsun demek farklı.