Binnur Kaya: "Televizyonda 'Güzel Günler' Gibi Bir İş Olmasından Çok Mutluyum!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
3555739_810x458.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Güzel Günler her hafta ilgiyle izlenmeyi sürdürüyor.

Sunuculuğunu Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun üstlendiği, hafta içi her sabah ekrana gelen 'Bu Sabah' programı bugün dizinin 10. bölüm setine konuk oldu ve oyuncularla keyifli röpörtajlar gerçekleştirdi.
  • Binnur Kaya (Kıymet): "Ben televizyonda böyle bir iş olmasından çok mutluyum. Benim duamdı aile işi, mahalle işi… İçinde sevgi, saygı, aile olan bir işte yer almak istiyordum ama Ecem, Olgun ve bütün arkadaşlarım üstüne hediye oldu. Ekip birbirine çok bağlı, oynadığımız her an zevk alıyoruz, çok mutlu oluyoruz."
  • Ecem Erkek (Füsun): "Bazen gülmekten çekemiyoruz ve yönetmenden özür dilediğimiz zamanlar oluyor. Ortada da bir şey yok, bir bakış yetiyor."
  • Leyla Tanlar (Selma): "Aile olmak veya çekerken çok eğlenmenin ötesinde bir şey hissediyorum, yani gerçekten kalbimi burada bırakıp gidiyorum."
  • Yıldıray Şahinler (Hakim): "Çok eğleniyoruz burada, çok iyi bir ekip olduk, çok iyi anlaşıyoruz, özel hayatlarımızda da çok iyi anlaşıyoruz. Biz aileyiz desem yalan değil."

İşte o anlar:

Güzel Günler, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Show TV'de!

• Harika
Reactions: Ahmed and 12.Adam
Güzel dizi dedim.Star tv deki gibi Aramızda Kalsın gibi uzun sürmesını isterim eğlenceli bir iş .

• Harika
Reactions: 12.Adam
Atv den uzak dur için sıkılmaz
atv yi sevmiyorum zaten hep dram dram.Yasak elmayı absürt komedisi aldatmayı entrikayı komediye dönüştürüyor bence.Yasak Elma güzel dizi komedi..atvden uzak duram fox Yasak Elma'yı uzak durma sende kardeşim

atv yi sevmiyorum zaten hep dram dram.Yasak elmayı absürt komedisi aldatmayı entrikayı komediye dönüştürüyor bence.Yasak Elma güzel dizi komedi..atvden uzak duram fox Yasak Elma'yı uzak durma sende kardeşim
Ye seyretmiyorum ki.

Yasak Elma'nın başarısı bazılarını o kadar kudurtuyor ki biz sevenlerinden çok daha fazla dillerine doluyorlar. :F

Boşluktan elde edilen sözde başarı beni kudurtamayacağı gibi sadece kalite anlayışı yerlerde sürünenlerin haline üzülebilirim. :F

Dizinin oyuncusundan farklı bir açıklama beklememek gerek tabi. :A

Ekranda komedi veya aile dizisi namına bişey kalmamışken resmen nefes aldıran bi iş oldu. Canım Ailem, Aramızda Kalsın gibi uzun soluklu olmaısnı çok istiyorum.